Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
jak narazie zebrałam różne opinie, z czego większość jest niestety niepochlebne...
Cieszę się,że w końcu znalazł się ktoś, kto będzie w tym samym czasie w Domu Zdrojowym:)
Podobne opinie i ja widziałem ale ogólnie to mało jest informacji na ten temat wydaje mi się że może być to spowodowane tym że raczej więcej jest tam osób starszych.
A ja mimo wszystko liczę a to, ze będą też młodsi ludzie, bo przerażają mnie prawie 4 tygodnie tylko ze starszymi osobami...
Liczę, że będę miała z kim porozmawiać:)
A czy mogę spytać skąd przyjedziesz i ile masz lat?
Jeśli jestem zbyt bezpośrednia to proszę nie odpowiadaj:)