Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Witaj Marlenko! Obiekt dla mnie wporzadku, zawsze coś się znajdzie, wiadomo to nie jest nowy obiekt. Da się przeżyć. Wyżywienie dobre, gotują na miejscu, nie tak jak w innych że marketing dowodzi. Na tańce to tak jak piszesz Krakowiak i Ballada. W Ziemowicie też są tańce codziennie oprócz poniedziałkowy. Wycieczek jak ktoś chce jest sporo, można że soba zabrać paszport, są wycieczki na Ukrainę. Pozdrawiam serdecznie!
Paulo64 Nawet nie wiedziałam że w Ziemowicie też grają, jakoś nie było okazji tam nóżką potupać Tym razem to będzie niemalże obowiązek
Wycieczki większość zaliczyłam, ale jak pogoda dopisze chętnie wrócę w piękne miejsca
Pozdrawiam i życzę udanego pobytu