Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Witam.Mam skierowanie do Kolobrzegu na 03.10.2013-24.10.2013,czy moze ktos ma tez na ten dzien i wybiera sie samochodem?oczywiscie doplace do paliwa w razie co to prosze o kontakt 501695962.Jestem z okolic Warszawy.
Nie wybieram się do Kołobrzegu ale byłam w kwietniu na Portowej są dwa sanatoria WSW i Posejdon przy samym porcie wieje bardzo polecam ciepłą kurtkę z kapturem.z Warszawy samochodem to za męcząca droga lepiej jechać pociągiem.życzę miłego pobytu.