Tolerancja -lub Odmiennosc
- many
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 10 cze 2013 19:00
- Oddział NFZ: Lubelski
- Staż sanatoryjny: 4
Re: Tolerancja -lub Odmiennosc
Spoko Norb- znaja mnie na tyle dobrze i wiedza ze ,,,many,,,wszysto ze wszystkiego zartuje,,,hi,hi,,norb pisze:Oj możesz narazić się na ostracyzm
JESTEM NIETOLERANCYJNY I PROSZE MNIE TOLEROWAĆ!!!!!!!
- medi
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 22 lip 2011 15:26
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 6
Chyba tolerujemy się tylko wirtualnie . Nie chcę tutaj wypominać sytuacji kiedy wychodziła na jaw nietolerancja forumowiczów .Choć może tylko anonimowo niektórzy potrafią być złośliwi i okrutni . Wypominają innym wiek ,tuszę czy inne wady fizyczne i robią to w sposób bardzo brutalny .Powiedzcie proszę jak możemy planować jakieś spotkania forumowiczów jeżeli okazujemy taki brak tolerancji ,ja osobiście dostaję gęsiej skórki na myśl o tym że ktoś z Was mógłby odwrócić się do mnie plecami z powodu jakiejś skazy w moim wyglądzie ,sposobie mówienia ,czy innych "defektów" zawinionych bądź nie przeze mnie .norb pisze:wsród ludzi których ja akceptuję i którzy są przeze mnie akceptowani...Many przecież to to samoA z pewnością nasz byt na tym forum , pomimo odmiennego światopoglądu, wskazuje na to, że się nawzajem tolerujemy
-
forumowicz
Swietnie sie to słowo pisze ,bardzo szybko z przełożeniem na poszanowanie innych ,jest juz gorzej.
P.s Meduzka za inny wygląd ten tzw "lepszy" tez możesz być nietolerowana ,więc uważaj ,tylko wór i miotła
-
forumowicz
- Sloneczko
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
- Oddział NFZ: Świętokrzyski
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 30 razy
- Podziękowano: 34 razy
- medi
- Przyjaciel forum

Nie maluję się prawie kruszynkokruszynka pisze:No to uważaj ,dobrze Ci radzęJa mówie o długości ,szerokości itd o kosmetykach zapomnij
- medi
- Przyjaciel forum

SłoneczkoSloneczko pisze: A ja osobiście to mam nieraz ochotę spałowac niektórych i patrzeć z lubością jak puchną![]()
![]()
![]()
-
forumowicz
Nie maluję się prawie kruszynkomeduza46 pisze:kruszynka pisze:No to uważaj ,dobrze Ci radzęJa mówie o długości ,szerokości itd o kosmetykach zapomnij
Meduzka no cos ty a na zlot czarownic to co makijaż musi być ,już Ciebie Słoneczko nauczy tych nawyków