Sanatorium z ZUS

Formalności związane z wyjazdem do sanatorium - wnioski, skierowania, koszty, terminy, zwolnienia, itp.
Toniusia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 15 mar 2019 11:32
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 1 raz

Re: Sanatorium z ZUS

Post autor: Toniusia »

:kwiat: hey ja miałam komisje w Tomaszowie 6 marca równo miesiąc po złożeniu dostałam pozytywnie orzeczenie . Kazali czekać na info gdzie i kiedy pojadę. Po tygodniu zadzwoniłam i poprosiłam o Ustroń. Po 14 dniach od uprawomocnienia dostałam pismo jadę do Ustronia😃 Powodzenia
Toniusia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Ewela45 pisze: 29 mar 2019 15:28 Witam ,jestem tu nowa i zielona. Komisję miałam 20 marca w Tomaszowie Mazowieckim narząd ruchu. Teraz czekam na wyznaczenie terminu i miejsca. Czy jest ktoś tutaj kto był na komisji w Tomaszowie i był czy wybiera się na leczenie ???? Czy macie jakieś przypuszczenia kiedy i gdzie oni kierują ??? Przeczytałam całe forum i nie znalazłam nikogo po Tomaszowskim zusie..:)pozdrawiam Ewelina .
Hey ja miałam komisje w Tomaszowie 6 marca jest ok
Ewela45
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 28 mar 2019 15:46
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 1

Post autor: Ewela45 »

Toniusia pisze: 29 mar 2019 19:46 :kwiat: hey ja miałam komisje w Tomaszowie 6 marca równo miesiąc po złożeniu dostałam pozytywnie orzeczenie . Kazali czekać na info gdzie i kiedy pojadę. Po tygodniu zadzwoniłam i poprosiłam o Ustroń. Po 14 dniach od uprawomocnienia dostałam pismo jadę do Ustronia😃 Powodzenia
No hej ,czyli 6 miałaś komisje ,zadzwoniłaś tydzień później ,powiadomienie przyszło niedawno tak ?!,a kiedy wyjeżdżasz do Ustronia ??? i do jakiego sanatorium ? ja rok temu byłam w Ustroniu w Równicy ale w sanatorium NFZ było super polecam .
Toniusia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

:kwiat: jadę do Daniela 21 czerwca .. moze się uda nam spotkać? Daj znać kiedy i gdzie jedziesz !! Bo mamy tylko kilka dnie różnicy w komisji
Ewela45
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

Ok odezwę się na pewno ,a powiedz mi do kogo tam dzwoniłaś w sprawie tej miejscowości gdzie chcesz wyjechać ?i czy w kwestii terminu też coś sugerowałaś ? bo niby na stronie zusu jest napisane ,że istnieje taka możliwość ,więc ja zaraz po komisji zeszłam do pokoju nr 3 ,ale raczej ciężko był tam się dogadać cokolwiek... do kogo tam dzwonić ? prosić z prewencją zus odnośnie wyjazdu do sanatorium czy jak ??
Toniusia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

:kwiat: do Ewela45 o tym najlepiej jakbysmy porozmawiały na priv ... Dzisiaj to jutro bus już działała wszystko powiem dam nr. Tel.. Pozdro
Ewela45
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

663777219
Ewela45
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

Wyślij mi swój na moj nr
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 26 maja 2018 11:42
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 3
Podziękował: 4 razy

Post autor: ANDY12345 »

Ewela numer zostanie usunięty, takie rzeczy pisz na PW w kontakcie.
Ewela45
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

A jak to napisać ?
ODPOWIEDZ