Chalkozyn Kołobrzeg
-
kuracjuszka 2011
- Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 16 sie 2011 13:23
- Oddział NFZ: Zachodniopomorski
Re: Chalkozyn Kołobrzeg
Byłam w Chalkozynie pierwszy raz ponad 10 lat temu. Teraz od 6- ciu lat jeżdżę corocznie. Basenu nie ma. Tak jak ktoś pisał powyżej były okresy kiedy wręczali bony na basen do Bałtyku (to niedaleko). A co do turnusów 14 dniowych , to myślę ,ze mogą one wynikać z połączenia 2-och pobytów 7 dniowych (7 noclegów) 2 razy po 7 dni daje nam 14 dni. Teraz w okresach proponowanych promocji proponują 7 dni ( zawsze od soboty do soboty) Chalkozyn nie ma wpisu do rejestru ośrodków prowadzących turnusy rehabilitacyjne. Natomiast po zimie kierowani są tutaj na rehabilitacje pracownicy z kopalń z zagłębia Polokowice, Głogów... Tamte rejony. To kiedyś był ich obiekt, Chalkozyn - to taki kamień kopalniany.
-
zbigniew165
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 03 maja 2016 22:43
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 10
- Podziękował: 73 razy
- Podziękowano: 97 razy
Re: Chalkozyn Kołobrzeg
Kuracjuszka2011 witam. Też tak sądzę, bo na stronach Chalkozynu nie znalazłem takich turnusów. Są tak jak piszesz tylko ośmiodniowe od soboty do soboty. Będziesz na miejscu wcześniej niż ja, to na pewno się dowiesz jak jest z tym basenem nawet nieczynnym i o możliwości skorzystania z turnusu 14 dniowego. Życzę Ci oczywiście dobrej pogody w czasie pobytu. Pozdrawiam 
- malgorzatas
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 16 lis 2013 14:16
- Oddział NFZ: Wielkopolski
- Staż sanatoryjny: 6
- Podziękował: 1 raz
- Podziękowano: 2 razy