Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
hey ja miałam komisje w Tomaszowie 6 marca równo miesiąc po złożeniu dostałam pozytywnie orzeczenie . Kazali czekać na info gdzie i kiedy pojadę. Po tygodniu zadzwoniłam i poprosiłam o Ustroń. Po 14 dniach od uprawomocnienia dostałam pismo jadę do Ustronia Powodzenia
Ewela45 pisze: 29 mar 2019 15:28
Witam ,jestem tu nowa i zielona. Komisję miałam 20 marca w Tomaszowie Mazowieckim narząd ruchu. Teraz czekam na wyznaczenie terminu i miejsca. Czy jest ktoś tutaj kto był na komisji w Tomaszowie i był czy wybiera się na leczenie ???? Czy macie jakieś przypuszczenia kiedy i gdzie oni kierują ??? Przeczytałam całe forum i nie znalazłam nikogo po Tomaszowskim zusie..:)pozdrawiam Ewelina .
Hey ja miałam komisje w Tomaszowie 6 marca jest ok
Toniusia pisze: 29 mar 2019 19:46 hey ja miałam komisje w Tomaszowie 6 marca równo miesiąc po złożeniu dostałam pozytywnie orzeczenie . Kazali czekać na info gdzie i kiedy pojadę. Po tygodniu zadzwoniłam i poprosiłam o Ustroń. Po 14 dniach od uprawomocnienia dostałam pismo jadę do Ustronia Powodzenia
No hej ,czyli 6 miałaś komisje ,zadzwoniłaś tydzień później ,powiadomienie przyszło niedawno tak ?!,a kiedy wyjeżdżasz do Ustronia ??? i do jakiego sanatorium ? ja rok temu byłam w Ustroniu w Równicy ale w sanatorium NFZ było super polecam .
Ok odezwę się na pewno ,a powiedz mi do kogo tam dzwoniłaś w sprawie tej miejscowości gdzie chcesz wyjechać ?i czy w kwestii terminu też coś sugerowałaś ? bo niby na stronie zusu jest napisane ,że istnieje taka możliwość ,więc ja zaraz po komisji zeszłam do pokoju nr 3 ,ale raczej ciężko był tam się dogadać cokolwiek... do kogo tam dzwonić ? prosić z prewencją zus odnośnie wyjazdu do sanatorium czy jak ??