Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witam wszystkich oczekujących na upragniony wyjazd.
Bardzo dawno mnie tu nie było ale parę numerków u mnie zleciało, na dzień dzisiejszy mam numer 49406.
Wszystkich gorąco pozdrawiam.
smoczek1305 pisze: 02 kwie 2019 18:01
Bardzo dawno mnie tu nie było ale parę numerków u mnie zleciało, na dzień dzisiejszy mam numer 49406.
Wszystkich gorąco pozdrawiam.
I my cię pozdrawiamy.
Jednakże patrząc na Twój numer to ciężko Ci będzie załapać się na wyjazd na Święta .... Bożego Narodzenia.
Chyba, że kołowrotek numeryczny będzie pracować na bardzo wysokich obrotach.
To przyjemnie czasami żyć marzeniami twardo stąpając po ziemi...
tekla bacha 2019 pisze: 02 kwie 2019 18:06
u mnie dziś 9 982 - składałam początek marca 2017 r. - ciekawe kiedy wyjazd ?
Bodajże Darek postawił Ci prognozę.
Moja wycena - to pojedziesz, jak wnuki będą na wakacjach.
Pasi ? To przyjemnie czasami żyć marzeniami twardo stąpając po ziemi...
Witaj smoczek. Mój mąż ma o 10 tyś mniej od Ciebie, więc jakby co to dam Ci znać, ja mam 103 tyś więc jestem w poczekalni na 2021, ale często Was odwiedzam, bo bardzo tu wesoło. Pozdrawiam wszystkich
Zapomniałem dodać, że dwoje zapominalskich zostanie przy najbliższej okazji przeniesionych do kategorii "zaliczonych kuracji"
15. strapper - pomorski NFZ - Krynica marzec 2019 - brak danych - może zajrzy wreszcie i się pochwali
20. Anna-K - małopolski NFZ - przydzielone Świnoujście - marzec - Bałtyk brak danych - może zajrzy wreszcie i się pochwali
To klasyczny przykład, że forumowicze już z chwilą rozpoczęcia kuracji zapominają o Bożym świecie.
A może to jest już standard ?
Amen.
elaela50 pisze: 02 kwie 2019 19:37
ja mam 103 tyś więc jestem w poczekalni na 2021, ale często Was odwiedzam, bo bardzo tu wesoło. Pozdrawiam wszystkich
Ale w poczekalni 2021 jeszcze nikt nie założył listy.
Wielka szansa dla Ciebie.
Tam też jest bardzo wesoło... Raczej smutno z uwagi na czas oczekiwania.
Elu - do dzieła ...
Witaj, jacky, no troszkę nam tu w tej dłuuugiej kolejce smutno, dlatego zaglądam do Was, ale kiedy Wy już wrócicie i po roku będziecie składać nowe wnioski, to my już będziemy przebierać nogami, haha. A jeżeli chodzi o listę to niestety ja nie jestem taka zdolna jak Ty, ale może znajdzie się ktoś z naszego roku i zrobi. Pozdrawiam