Stróże Centrum Szkol.Rehab.im Ojca Pio
Re: Stróże Centrum Szkol.Rehab.im Ojca Pio
Potwierdzam w 90% że bez obaw mozna jechać do Stróży. Ten 10% pozostawiam na to co mi sie tam nie podobało i może od tego zacznę tzn baza zabiegowa trochę za mała, ale jest basen i jacuzi - super rzecz. Lekarz to najlepiej dostać się do ordynatora, ja nie miała tego szczęścia bo przyjechałam po południu i dostał mi sie taki ......... .
PO ZA TYM BYŁO SUUUUUUUUUUUUUPEROWO i nawet obchód o 21 tego nie zepsuł.
Pokoje 2 i 3 osobowe - duże i nowe. W trojkach był ten feler że łózko było na wejściu do łazienki. W pokojach lodówki i TV ale płatne. Duże łazienki bardzo dobrze przystosowane dla niepełnosprawnych. Wyżywienie jak dla mnie dobre. Ja tam byłam w maju 2009 r. wiec też pora była świetna bo pogoda nam dopisała.
I co najważniejsze też spotkałam super super super ludzi a od tego dużo zależy jak minie pobyt bo to w końcu 24 dni. Warto mieć do dyspozycji auto bo wtedy można tak jak ja dużo zwiedzić. Bo tam nie organizują wycieczek tak jak w innych sanatoriach.
Pozdrawiam EKIPE z maja 2009 może ktoś znich to przeczyta.
A teraz przeskocze do Rosomaka w Ustroniu bo ZUS robi co może żeby mnie wyleczyć.
Re: Stróże Centrum Szkol.Rehab.im Ojca Pio
Mankamentów było wiele,ludzie narzekali(Polacy to lubią) ale jak zwykle wszystkim nie dogodzisz.Przede wszystkim ważna jest rehabilitacja choćby w małym stopniu pomogła to zawsze coś.Pozdrawiam