Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
GIENIA pisze: 24 kwie 2019 10:30
.... w maju bywa więcej zwrotów - komunie wnusiów są
Ja nie pomyślałam o tym, ale się ciężko teraz zastanawiam, czy bym zrezygnowała. Przy zwrocie kolejka leci od nowa i znowu czekać dwa lata? Chyba bym jednak jechała, bo w końcu bez jednej osoby komunia by się nie zawaliła, choć by było żal.
tak tak juz dawno, przegapilam troche czas bo moglam dzwonic na wiosne a teraz jak do lipca nie dostane to bede dzwonic o zwroty, marzy mi sie morze bo mieszkam w górach
No , jeśli tylko jestes dyspozycyjna , korzystaj ze zwrotu podpowiem Ci , że w maju bywa więcej zwrotów - komunie wnusiów są
u mnie prędzej komunia córki niz wnuki
do końca lipca jestem uziemiona w domu, takze zostaje sierpień lub po 10 września, jednak kolejka od 3 tyg posuwa sie żółwim tempem wiec moze jednak jesień