Sanatorium Bryza -Dzwirzyno k/Kołobrzegu

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
cool
Na forum od: 27 gru 2011 19:46

Re: Sanatorium Bryza -Dzwirzyno k/Kołobrzegu

Post autor: cool »

Witam!Ja tez wybieram sie do tego sanatorium Bryza w terminie 26.01.2012,jade po raz pierwszy na tego typu rehabilitacje wiec tez jestem ciekaw jak to sie ma w rzeczywistosci do tego co jest pisane tutaj na forum.Osoby ktore wybieraja sie w tym samym terminie do Dzwizyna na rehabilitacje prosze o kontakt,moze bedziemy mogli podrozowac razem,ja bede jechal z Warszawy,co do typu transportu to jeszcze nie jestem zdecydowany,chetnie sie dolacze do kogos lub sam zabiore jesli bede jechal autem.Wszystkich mogacych przyblizyc cos wiecej na temat informacji tego sanatorium prosze o kontakt mailowy [email].pl
Pozdrawiam i zycze duzo zdrowia na nadchodzacy Nowy Rok 2012
alland_n
Na forum od: 29 gru 2011 18:51

Post autor: alland_n »

tasta pisze:Witam.
Jadę do Bryzy na turnus od 02.01.2012 z Warszawy.Szukam chętnych do wspólnej podróży. :)
chętnie się zabiorę z Chojnic (jeśli oczywiście zaplanowałaś (eś) trasę przez Chojnice ;)
Wow
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 07 sty 2012 22:23

Post autor: Wow »

A czy ktoś był tam ze schorzeniami psychosomatycznymi (napady lękowe, depresja) Jak wygląda taka rehabilitacja?? Ponieważ wybieram się tam od19lutego i chciał bym coś nie coś wiedzieć ;) Pozdrawiam
Ewa 1106
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 16 sty 2012 22:15

Post autor: Ewa 1106 »

Witam ja wyjeżdzam tam z 19 lutego z Warszawy,może ktoś mi podpowiedzieć jak tam najlepiej dojechać i na którą tam mam być.(mam skierowanie z zus na rechabilitację) z góry dziękuje :)
myskens
Na forum od: 22 sty 2012 21:32

Post autor: myskens »

Ewa 1106 Ja dostałam wezwanie do sanatorium na turnus 19 luty, również jestem z warszawy. Może wybierzemy się razem?
Zawsze weselej w podróży i raźniej. czekam na meila od Ciebie [email].pl . mam nadzieje że tu zajrzysz ;) pozdrawiam Asia
Ewa 1106
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Ciekawa jestem za jakie grzechy nas tam wysyłają jeżeli jest aż tak żle ;)
Wow
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz

to za kare naszych schorzeń haha ewa1106 nie martw się karty w każdym języku są takie same :lol: więc gadać nie trzeba :mrgreen:
może chociaż pogoda dopisze, i jestem ciekaw kompana w pokoju :roll:
Ewa 1106
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

ja już towarzyszkę i do podróży i do pokoju mam,a i w karty gram to może nie będzie tak żle jaK piszą :D ale moim zdaniem to dużo zależy od osób które tam będą :lol:
Wow
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz

to masz fajnie 8-) weźcie mnie do siebie :lol:
m-a-r-i-u-s-z
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 26 sty 2012 21:55

Post autor: m-a-r-i-u-s-z »

witam .
ja wybieram sie do tego sanatorium na 14/03/2012 ,pewnie pojade autobusem , ale jak by ktos jechał samochodem z okolic otwocka albo warszawy to dozucil bym sie do paliwa , swoim nie pojade bo jak za stanie na terenie osrodka mam zaplacic 150, to bez sensu .
a czy ktos co tam był moze sie wypowiedziec czy za pilota i drugi klucz do pokoju pobieraja kaucje ,bo jak byłem w stegnie to za klucz 50zł musiałem zastawic 20 za pilota , wifi tam maja na terenie osrodka ?
ODPOWIEDZ