Centrum rehabilitacyjno - medyczne Wellnes Grębiszew
Re: Centrum rehabilitacyjno - medyczne Wellnes Grębiszew
Cieszę się ze się odezwalas.
- Hipokryt
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 11 lut 2015 18:49
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 21
-
Malgotrzata12
- Nowy Kuracjusz

- Na forum od: 25 kwie 2019 18:25
- Magdala39
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 29 paź 2017 19:57
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 1
-
Malgotrzata12
- Nowy Kuracjusz

- Na forum od: 25 kwie 2019 18:25
Popieram,sam nie raz pisze: nie straszcie.Gdyż większość po powrocie mówi:było dobrze,fajnie,super.Pozdrawiam.Malgotrzata12 pisze: 27 kwie 2019 16:21 Drogi Hipokrycie,nie psuj nam humoru. Sam zapewne wiesz , że ZUS wysyla kuracjuszy do różnych "sanatoriow" i nie mamy na to wpływu. Udany pobyt zależy wyłącznie od rehabilitacji i fajnych ludzi.
-
forumowicz
klucha pisze: 27 maja 2019 16:07 Witam, właśnie jestem po turnusie rehabilitacyjnym w tym ośrodku i przyznam, że mnie miło zaskoczyłWszystkie zabiegi bardzo fajne, faktycznie kadrę mają młodą, ale to dobrze, młodzi zawsze mają chęci do pracy, a i miło z nimi porozmawiać
jedzenie też w porządku. Zostałam tam wysłana przez NFZ. Lokalizacja też nie jest wbrew pozoru zła. Z Warszawy bardzo szybko tam dojechałam. W tego co pamiętam coś około godziny z jednym postojem. Pozdrawiam
![]()
Ja prywatnie pojechałam do Grebiszewa, do Ośrodka Obok Lasu i jestem zadowolona. Oferują szeroki wachlarz zabiegów i młodą kadrę rehabilitantów. Nawet jedzenie ok
Moja mama była w Grębiszewie w Sanatorium Wellness i miło wspomina ten czas. Opieka na najwyższym poziomie, jedzenie smaczne i czas organizowany w taki sposób, aby człowiek sie zregenerował i odzyskał siły do życia. Jeśli zależy Ci na specjalistycznej opiece, to zdecydowanie polecam.