INOWROCŁAW "Przy Tężni"
- Mirabella
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 25 lut 2012 20:55
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 10
Re: INOWROCŁAW "Przy Tężni"
Ja też jestem zauroczona tężniami i pięknym parkiem w Inowrocławiu.
Byłam w Modrzewiu i Kujawiaku ale zawsze latem .
-
Rachel
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 05 kwie 2013 19:16
- Staż sanatoryjny: 2
Ciasto drożdżowe jest przepyszne. Dają spory kawałek ale ja zjadam już na stołówce a chętnie zabrałabym do pokoju. Zauroczona jestem Inowrocławiem a gdybym miała wybierać spośród sanatoriów to oczywiście "Przy tężni" bije wszystkie na łebNarewka pisze:Dzięki,pewnie sobie z tym poradzę.
A jeśli chodzi o opinię końcową,która kompletnie się odmieniła po pierwszych zachwytach,to jak pewnie sama widzisz,zależna jest od pogody. W słoneczne i cieplutkie dni wszystko lepiej wygląda,smakuje itp..
Jako starsza,doświadczona osoba,jednak zachęcam do ponownego odwiedzenia Inowrocławia.Rok temu przeleciałam sie po wszystkich sanatoriach inowrocławskich i jednak wybieram 'Przy tężni",juz po raz czwarty.
A wpisy w księdze na pewno poczytam,może tym razem i ja coś napiszę.
Pozdrawiam i życzę dobrej drogi do domu.
PS.Czy w czwartki jest jeszcze serwowane przy kolacji to doskonałe ciasto drożdzowe?
Zawsze biorę kilka kawałków,ale trudno,lubię i jem.A do kawki jest super.
http://www.youtube.com/watch?v=VpdmTSq_xzw
-
Rachel
- Przyjaciel forum

Czy Ty nie wiesz, że kobieta zmienną jest? Wczoraj wszystko było do dupy a dzisiaj płaczę i tęsknię.... (buuuuuuuuu) Jest super, najlepsze sanatorium w Inowrocławiu i pewnie w całym kujawsko-pomorskim. Jadę tam w przyszłe lato, bo jak ja wyjeżdżam to jest gorąco, a jak ja odjechałam i serce swoje w Inowrocławiu zostawiłam to niebo płacze deszczem i jużMirstan pisze:Miło powitać mimo tak brzydkiej pogody,ale mamy taką porę roku i już!Dzwoniłem do recepcji dzisiaj i dostęp do internetu jak pani powiedziała jest w każdym pokoju,by nie dreptać po schodach są windy,a ciepło w pokojach również jest ,bo ogrzewają,a poza tym są kołderki i koce dla każdego !
To co jednak na odjazd napisała Rachel-to by oznaczało,że lepiej się z domu nie ruszać i co Ja mam teraz zrobić?
napisałaś: "Po pierwsze - wyjeżdżam o dwa dni wcześniej "
Kazali Ci dopłacić za dwa dni skróconego pobytu?
-
Rachel
- Przyjaciel forum

Pytałam czy po powrocie do domu otrzymam fakturę za dopłatę, bo tak czasem bywa odpowiedziano mi, że nie będę płaciła, gdyż napisałam oświadczenie. Gdy powiedziałam, że wcześniej wyjeżdżam wręczono mi małą karteczkę (oświadczenie), na którym było napisane, że żadnych roszczeń czynić nie będę to znaczy że ja nie będę chciała zwrotu za dwa dni tak za pobyt jak też za wyżywienie. Nie bardzo to rozumiem ale to podobno w dwie strony działaMask pisze:Rachel,
napisałaś: "Po pierwsze - wyjeżdżam o dwa dni wcześniej "
Kazali Ci dopłacić za dwa dni skróconego pobytu?
-
Rachel
- Przyjaciel forum

Dostęp do internetu jest w każdym pokoju a jakżeRachel pisze:Czy Ty nie wiesz, że kobieta zmienną jest? Wczoraj wszystko było do dupy a dzisiaj płaczę i tęsknię.... (buuuuuuuuu) Jest super, najlepsze sanatorium w Inowrocławiu i pewnie w całym kujawsko-pomorskim. Jadę tam w przyszłe lato, bo jak ja wyjeżdżam to jest gorąco, a jak ja odjechałam i serce swoje w Inowrocławiu zostawiłam to niebo płacze deszczem i jużMirstan pisze:Miło powitać mimo tak brzydkiej pogody,ale mamy taką porę roku i już!Dzwoniłem do recepcji dzisiaj i dostęp do internetu jak pani powiedziała jest w każdym pokoju,by nie dreptać po schodach są windy,a ciepło w pokojach również jest ,bo ogrzewają,a poza tym są kołderki i koce dla każdego !
To co jednak na odjazd napisała Rachel-to by oznaczało,że lepiej się z domu nie ruszać i co Ja mam teraz zrobić?