Polanica-Zdrój Wielka Pieniawa

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
yolka43
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 07 wrz 2013 22:26

Re: Polanica-Zdrój Wielka Pieniawa

Post autor: yolka43 »

ninak pisze:Z Katowic masz na pewno 2 autobusy do Polanicy.Bilet kosztuje koło 45zł.Na dworcu jest TAXI.Jest też 3 autobus ale nie wiem czy dojeżdża do Polanicy czy tylko do Klodzka.
Dziękuję na pewno sprawdzę, wszak każda alternatywa dla PKP jest lepsza niż pałętanie się po dworcach z walizką i szukanie kas biletowych rożnych przewoźników :mrgreen:
yolka43
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 07 wrz 2013 22:26

Post autor: yolka43 »

1111 pisze:http://www.e-podroznik.pl/public/search ... Zdr%C3%B3j

link do epodróznika

Autobus relacji Kielce-Kudowa przez Gliwice
Katowice 10 20- Gliwice przyjazd 11 15 odjazd 11 45- Polanica 15 20

Autobus relacji Zakopane- Kudowa
Katowice 13 20- Polanica 18 20
Dziękuję za pomoc, zainteresuję się na pewno...tym bardziej,że czas biegnie nieubłaganie i trzeba już się na coś zdecydować, by dojechać na odpowiednią godzinę :lol:
Mac516
Na forum od: 30 lip 2013 15:11
Oddział NFZ: Śląski

Post autor: Mac516 »

wwitmas pisze:Ja jadę z Krakowa autem mogę Cię po drodze zabrać.Witek.
Jeżeli mógł byś mnie poinformować gdzie wysłałeś mi swój numer kontakt. bo jedyne co dostałem to PW że wysłałeś mi na skrzynkę niestety nie mogę nigdzie znaleźć.

OK ZNALAZŁEM. W najbliższym czasie się odezwę
marcin8625
Na forum od: 21 paź 2013 12:55
Oddział NFZ: Dolnośląski
Staż sanatoryjny: 0

Post autor: marcin8625 »

Witam. Mam na imię Marcin i mam 27 lat turnus zaczynam od 27.10 z NFZ. Jestem po rekonstrukcji ACL-co mam ze sobą zabrać??? pierwszy raz jadę do sanatorium
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Witaj Marcin :) Przede wszystkim wygodne obuwie na zmianę ,ubrania jak na wczasy ,kosmetyki też ;) dresik ,zadzwoń do swojego sanatorium i zapytaj co jest w pokoju na wyposażeniu ,czy np jest czajnik bezprzewodowy (zapewne zechcesz zaparzyć kaweczkę dla gości ;) )zapytaj czy na wyposażeniu są ręczniki ,czy powinieneś zabrać ze sobą.
Zapytaj też czy wymiana jest odpłatna czy nie.(możesz poczytać na ich stronie)
Po za tym pieniążki na uciechy i dobry humor duzo dobrego humoru :)
P.s dokumenty takie jak dowód osobisty do zameldowania i komplet z NFZ dokumentów.
Trafił sie Tobie doskonały obiekt .Super :)
Pozdrawiam serdecznie :kwiat:
marcin8625
Na forum od: 21 paź 2013 12:55
Oddział NFZ: Dolnośląski
Staż sanatoryjny: 0

Post autor: marcin8625 »

Dobry humor jak najbardziej zabiorę. a reszta to tak jak wczasy:) gdybym czegoś zapomniał to mi przywiozą to tylko 2h jazdy:)
ODPOWIEDZ