Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
ha mówisz zostać znów na dwa? hmm
w sumie.....
Kurcze lepiej nie.
Mimo wszystkich korzyści jakie uzyskałem będąc tyle czasu raczej bym sie już nie zdecydował na taki długi pobyt
no ba. nie dość że pamiętam bo od mojego pobytu tam minęło ledwie pare miesiecy to w samej Biawenie i Beskidzie byłem w mijającym tygodniu ze 3 razy bo długi majowy weekend spędziłem z żoną właśnie w Wysowej na prywatnej kwaterze wiec poniękąd "musiałem" odwiedzić i pokazac Jej moje "stare" kąty i przywitać sie i pobajerzyć ze znanymi mi terapeutami
ło matko fakt. naprawdę pomieszałem.. dzięki za zwrócenie uwagi
Jadę 30 SIERPNIA
i jeśli moge administracje prosić o poprawe tematu to baaardzo prosze i z góry dziękuje