INOWROCŁAW "Przy Tężni"
-
Mirstan
- Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 09 wrz 2013 15:39
- Oddział NFZ: Kujawsko-Pomorski
- Staż sanatoryjny: 6
Re: INOWROCŁAW "Przy Tężni"
Do "Violet58"-a mam za co sorki za zwrócenie uwagi i dzięki za tak wyczerpującą informację -mam nadzieję,że nie uraziłem zbytnio.Pozdrawiam serdecznie!
-
forumowicz
Witam.Jeśli nie chce Pani z różnych powodów zamieszczać zdjęć na ogólnym forum,a nie będzie to kłopotem ,to może na skrzynkę [email] Mam do wyboru na styczeń Ciechocinek Wojskowy albo Inowrocław Pod Tężniami.Decyzję mam podjąć do końca września i bardzo te tematy mnie interesują.Chodzi o budynek,otoczenie,pokoje ewentualnie pomieszczenia zabiegowe.Jadę jako opiekun osoby niedowidzącej tak że miejscowość jest mało istotna.A tężnie są w tych terminach i tak nieczynne w obu miejscowościach.Jestem trochę zaskoczony opisem windy,parkingu, dla mnie to bardzo ważne a tu takie utrudnienia.Adres [email] w razie czego podam na PW.
-
Rachel
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 05 kwie 2013 19:16
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 2
...bez komentarzanorb pisze:Jako nowicjusz w kuracjach sanatoryjnych wczytuję się dokładnie we wszystkie opisy o różnych ośrodkach.Zgodzę się że opis P.Rachel jest dokładny ale jakoś tak mało spójny.Raz Pani się zachwyca a w następnym poście neguje swój wpis.Często używa pani słowa ,,,,zdaje mi się.Wolałbym opis faktów a nie odczuć zależnych od nastroju.Szkoda ale ja też wolałbym obejrzeć zdjęcia obiektu ,pisze pani że wykonała 1000 może coś się znajdzie,sam Inowrocław znam i też mam swoje wyrobione zdanie.Z góry dziękuję.
Tutaj jestem Rachel a nie Pani Rachel
-
Rachel
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 05 kwie 2013 19:16
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 2
norb pisze:Witam.Jeśli nie chce Pani z różnych powodów zamieszczać zdjęć na ogólnym forum,a nie będzie to kłopotem ,to może na skrzynkę [email] Mam do wyboru na styczeń Ciechocinek Wojskowy albo Inowrocław Pod Tężniami.Decyzję mam podjąć do końca września i bardzo te tematy mnie interesują.Chodzi o budynek,otoczenie,pokoje ewentualnie pomieszczenia zabiegowe.Jadę jako opiekun osoby niedowidzącej tak że miejscowość jest mało istotna.A tężnie są w tych terminach i tak nieczynne w obu miejscowościach.Jestem trochę zaskoczony opisem windy,parkingu, dla mnie to bardzo ważne a tu takie utrudnienia.Adres [email] w razie czego p