Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dzień Dobry
zabieg zrobiony...teraz mogę tańczyć
Zaraz będzie u nas padać...bo się zachmurzyło i jest bardzo parno...pozdrawiam i życzę fajnego nowego tygodnia
Taką rozmowę prowadziliśmy n/t ogórków ,że zawnioskowałem aby jutro była zupa ogórkowa z kwaśnych ogórków -oczywiście lobby pomidorowe chciało przekrzyczeć ale wtrąciło się też lobby kremowe i kucharz ..obiecal na jutro -ogórkowa i krem z brokuła czyli wszystko na zielono.
i nie oficjalnie poinformował że zalał 5 litrowy słój na ogórki małosolne
No to teraz nalezy powrócić do ..pracy i przetrzymac do 15,15
U mnie obyło się bez opadów ...właśnie wróciłam z grządek i nie wiem co dalej
Pewnie trzeba najpierw się obmyć i dopiero będę myślała jak spożytkować resztę wieczoru