Witaj SEBA, korzystam z okazji, ze dorwalam sie do pisania i juz spiesze z informacjami dla CiebieSEBA 78 pisze:Biedroneczko jak będziesz miała czas miedzy zabiegami![]()
to opisz jak tam pokoje czy jest telewizor jak z łazienkami czy jest wi-fi czy jest basen jaki zabiegi oferują pokoje 2czy 3 osobowe jestem ciekawy ponieważ będę tam w pazdzierniku i dlatego wszystko mnie interesuje pozdrawiam i miłego wypoczynku
![]()
![]()
Pokoje w wiekszosci po remoncie ale to glownie w bydynku A, natomiast w bud. B rzeczywiscie warunki na razie troszke pozostawiaja do zyczenia. Ja mam pokoj w A na trzecim pietrze nr 314 polecam
Telewizor w kazdym pokoju- 1 zl za dzien od osoby, wiec przy pobycie 21 dniowym - 21 zl. Nie jest to wygorowana oplata zwlaszcza, ze jest chyba ok 40-50 programow, nawet nie liczylam, bo nie mam za bardzo czasu na ogladanie telewizji, ale przy brzydkiej pogodzie moze sie przydac. Wi-fi jest na dole w glownym holu ( wlasnie teraz tam siedze i pisze do Was) w pokoju na 3 pietrze nie ma szansna lacznosc. Basenu nie ma w Osrodku ale sa bilety znizkowe dla naszych kuracjuszy do Aqua Parku po przeciwne stronie ulicy po 8 zl za godzine. Zabiegow jest cala gama, podobnie jak w innych sanatoriach...raczej standard.
Ogolnie jest dosc przyzwoicie i najwazniejsze dla Ciebie, ze wszystkie zabiegi pod jednym dachem i na miejscu. Jesli jeszcze o cos bedziesz chcial zapytac to pisz a ja za jakis czas tu zajrze i wtedy odpowiem
Pozdrawiam ze slonecznej ( na razie jeszcze ) Kudowy