Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Doris pisze:Hej Monika Szczerze mówiąc to trochę się podłamałam. Miałam propozycję do innych miejsc ale zależało mi żeby to było jak najszybciej więc wzięłam Pustkowo. Nic wcześniej na temat Pustkowa nie wiedziałam, teraz poczytałam i mam mieszane uczucia. Ech..... będzie dobrze
Czesc Doris ja nie miałam mozliwosci zmiany miejsca ale wiem ze jak towarzystwo jest ok to da sie wytrzymac. A ty skąd jedziesz?
Byłam dziś w Pustkowie. Hmm..Nie jestem pewna co do moich wrażeń z tej miejscowości. Ale zapytałam o opinię kuracjuszy (młodych facetów) i powiedzieli, że jest [cenzura]. Właśnie rozpoczyna się sezon urlopowy, mieścina zaczyna żyć....
Witam wybieram się do sanatorium w pustkowo mam pytanie jak jest z zasięgiem gsm i jak siec jest dostepna chodzi mio internet mobilny prosze o jakieś sugestie
Doris jak wrażenia coś więcej na PW chodzi mi o całe zaplecze medyczne jade tam pierwszy raz i troszkę się obawiam bo z wyglądu ośrodek to nie wiele mi mówi ale dzięki za coolwiek