Nałęczów, 24 czerwiec

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Awatar użytkownika
asiulek
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 06 cze 2014 17:02
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 6

Re: Nałęczów, 24 czerwiec

Post autor: asiulek »

Może ktoś już wie o wyjeździe do Nałęczowa? Czekam na kolejne osoby...
Awatar użytkownika
asiulek
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Widzę, że w tym kierunku nikt się z forumowiczów nie wybiera ;) :(
karolka77+
Na forum od: 23 maja 2019 10:13

Post autor: karolka77+ »

Witam serdecznie, mam skierowanie z ZUS do Nałęczowa Szpital Kardiologiczny Górskiego 5, w terminie 24-06-2019-17-07-2019, jadę z Łodzi. Ponieważ to moja pierwsza wizyta w takim miejscu , nie wiem czego mam się spodziewać, czy na kręgosłup są dobierane odpowiednie ilości, ćwiczeń, basen itp ogólnie rehabilitacji.
Obawiam się trochę spędu kuracjuszy, jednak mam nadzieję,że grupa na którą trafię okaże się miłym dla mnie zaskoczeniem i będę dobrze się w niej czuła.
danuta60
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 13 lut 2019 14:33
Oddział NFZ: Lubelski

Post autor: danuta60 »

Witam Karolka!Będziesz zadowolona, ja byłam w tym terminie 2 lata temu.Zabiegi są ok, poza basenem wszystko na miejscu.Tam jest fajnie właśnie latem bo sam budynek jest trochę szpitalny, na miejscu nie ma żadnych atrakcji ale po wyjściu z budynku jest piękny park i blisko do różnych kawiarenek. Polecam wyjazd do Kazimierza Dolnego.
Awatar użytkownika
asiulek
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

karolka77+ pisze: 23 maja 2019 10:19 Witam serdecznie, mam skierowanie z ZUS do Nałęczowa Szpital Kardiologiczny Górskiego 5, w terminie 24-06-2019-17-07-2019, jadę z Łodzi. Ponieważ to moja pierwsza wizyta w takim miejscu , nie wiem czego mam się spodziewać, czy na kręgosłup są dobierane odpowiednie ilości, ćwiczeń, basen itp ogólnie rehabilitacji.
Obawiam się trochę spędu kuracjuszy, jednak mam nadzieję,że grupa na którą trafię okaże się miłym dla mnie zaskoczeniem i będę dobrze się w niej czuła.
Witaj, to w takim razie spotkamy się na miejscu :) ja do Nałęczowa jadę pierwszy raz, ale wierzę, że będzie fajnie, pozdrawiam :)
karolka77+

Witaj Asiulek,
Mam nadzieję,że będzie miło, pozbieram swój kręgosłup do tzw kupy i poznam miłych ludzi.
Ja rezerwowałam już parking na ośrodku,ponieważ jadę samochodem.Założyłam sobie zwiedzanie Lublin, Kazimierz Dolny i inne miejsca.Mam nadzieję,że będzie na to czas.
Awatar użytkownika
andrzej_471
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 15 sty 2012 17:22

Post autor: andrzej_471 »

Widzę ,że grupa się powiększa ,a do wyjazdu coraz bliżej. ;)
Awatar użytkownika
asiulek
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Niedługo wyjazd, to gdzie się umawiamy na powitalną kawę? :D
karolka77+

Asiulek, z pewnością powitalna kawa będzie po zameldowaniu w ośrodku , słyszałam ,że kawiarni nie brakuje,polecają tę koło ATRIUM basenu
Awatar użytkownika
asiulek
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Karolka dostałaś moją wiadomość na priv? :kwiat:
ODPOWIEDZ