Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Witam serdecznie, mam skierowanie z ZUS do Nałęczowa Szpital Kardiologiczny Górskiego 5, w terminie 24-06-2019-17-07-2019, jadę z Łodzi. Ponieważ to moja pierwsza wizyta w takim miejscu , nie wiem czego mam się spodziewać, czy na kręgosłup są dobierane odpowiednie ilości, ćwiczeń, basen itp ogólnie rehabilitacji.
Obawiam się trochę spędu kuracjuszy, jednak mam nadzieję,że grupa na którą trafię okaże się miłym dla mnie zaskoczeniem i będę dobrze się w niej czuła.
Witam Karolka!Będziesz zadowolona, ja byłam w tym terminie 2 lata temu.Zabiegi są ok, poza basenem wszystko na miejscu.Tam jest fajnie właśnie latem bo sam budynek jest trochę szpitalny, na miejscu nie ma żadnych atrakcji ale po wyjściu z budynku jest piękny park i blisko do różnych kawiarenek. Polecam wyjazd do Kazimierza Dolnego.
karolka77+ pisze: 23 maja 2019 10:19
Witam serdecznie, mam skierowanie z ZUS do Nałęczowa Szpital Kardiologiczny Górskiego 5, w terminie 24-06-2019-17-07-2019, jadę z Łodzi. Ponieważ to moja pierwsza wizyta w takim miejscu , nie wiem czego mam się spodziewać, czy na kręgosłup są dobierane odpowiednie ilości, ćwiczeń, basen itp ogólnie rehabilitacji.
Obawiam się trochę spędu kuracjuszy, jednak mam nadzieję,że grupa na którą trafię okaże się miłym dla mnie zaskoczeniem i będę dobrze się w niej czuła.
Witaj, to w takim razie spotkamy się na miejscu ja do Nałęczowa jadę pierwszy raz, ale wierzę, że będzie fajnie, pozdrawiam
Witaj Asiulek,
Mam nadzieję,że będzie miło, pozbieram swój kręgosłup do tzw kupy i poznam miłych ludzi.
Ja rezerwowałam już parking na ośrodku,ponieważ jadę samochodem.Założyłam sobie zwiedzanie Lublin, Kazimierz Dolny i inne miejsca.Mam nadzieję,że będzie na to czas.