Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
oj Max
Ja uciekłem po zaliczeniu zabiegów z PLAŻINGU
Tam Zostali Sami desperaci.
Tam jest SAJGON ponad 25 st C w cieniu zastanawiam się jaki Krem użyć chyba z filtrem 40-50 Jest tak MOCNE SŁONCE że Pogotowie będzie miało moc pracy plus Dochodza zdesperowani Tatusiowie z Browarkami w rękach
Oj bedzie cięzko a jutro ma jeszcze belzebub dosypać węgla do Pieca JUTRO będzie armagedon a Jak u Ciebie na Wisłą chyba też totalny plażing
U nas 31 stopni,jest ok witamina D wskazana jak najbardziej i to koniecznie bez kremów! Z tym że 30 minut wystarczy, raczej przebywam w cieniu oraz basenie, co do alkoholu 4 dzień pobytu wypiłem w sobotę dwie lampki wina,a reszta pobytu zakładam bezalkoholowo, jakoś bez alkoholu dziunie podobają mi się bardziej,a że jestem wesoły chłopak to niekoniecznie trunki są mi potrzebne