Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Samosia pisze: 01 lip 2019 15:25
Jacky6 a może NFZ przy nowych zmianach szykuje dla nas jakieś niespodzianki
Śląski fundusz jest w zakresie swoich inicjatyw mocno ubezwłasnowolniony.
Szkoda tylko że ustawa nie zrównała wszystkich regionów w czasach oczekiwania na przydział.
To przyjemnie czasami żyć marzeniami twardo stąpając po ziemi...
Jacyk6 myślę,że nadal najdłużej będziemy czekać na wyjazd i znów będziemy na szarym końcu tej kolejki do wyjazdów I jak ktoś gdzieś już napisał...trzeba będzie zbierać do skarpetki na wyjazd prywatny
Czynię to już od kilku dobrych lat.
Gdzieś tam mocno narzekają na ZUS, że okrada.
Jakoś nie bardzo widać postów o "złodziejach z NFZ" a przecież też tam nasze składki płyną.
Teraz już wiem, że nie muszę się spieszyć.
Życie to nie wyścig - to piękna przygoda, w której najlepiej uczestniczyć we własnym rytmie.
Ania52 pisze: 01 lip 2019 10:13
Czas na podsumowanie czerwca, na kardiologi ubyło 3642 nr. Mój obecny nr 24 921.Weryfikacji jak nie tak nie ma.
zbiibri pisze: 26 cze 2019 21:55
Najgorsza jest ta niepewność kiedy i gdzie liczyłam na wrzesień ale w takim tempie to mnie zima zastanie
U mnie dzisiaj nr 4394
Pozdrawiam wszystkich i życzę szybkiego przydziału i super miejscowości
. Ja myślę,że ten tydzień przyniesie rozstrzygniecie i w końcu dowiesz się ,gdzie i kiedy.
Berbla65, o Tobie chyba zapomnieli,bo już powinnaś się kurować. Życzę Wam szybkich i ciekawych przydziałów.
Oj, szykują zmiany- w naszym NFZ-cie minimum oczekiwania na przydział to 34 miesiące .Wyjazdu mam się spodziewać w przedziale sierpień-pażdziernik a wniosek złożony 16.10 .2016 Pozdrawiam oczekujących
Hehe no mnie się chyba jakiś zwrocik trafił według życzenia, ja myślę, że na tym forum jest jakiś szpieg z NFZ
Wczoraj nic nie drgnęło a dzisiaj wchodzę i jest
natiic pisze: 02 lip 2019 20:22
Hehe no mnie się chyba jakiś zwrocik trafił według życzenia, ja myślę, że na tym forum jest jakiś szpieg z NFZ
Wczoraj nic nie drgnęło a dzisiaj wchodzę i jest