U mnie + 27, lekkie zachmurzenie i wiaterek zmienny, raz słabszy albo mocniejszy..... zjadłem zupkę i oczka mi się kleją, chyba trzeba przyciąć komara
Paczka z Olecka
- ANDY12345
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 26 maja 2018 11:42
- Oddział NFZ: Małopolski
- Staż sanatoryjny: 3
- Podziękował: 4 razy
Re: Paczka z Olecka
Cześć Słoneczka
, Atinko ale będziesz miała dla siebie ze swojego ogródka
, a to zawsze najlepiej smakuje
no i nie sypane kropione GMO CIA FBI CBÅš itp itd
... już na zimę robisz czy tylko na teraz ?
U mnie + 27, lekkie zachmurzenie i wiaterek zmienny, raz słabszy albo mocniejszy..... zjadłem zupkę i oczka mi się kleją, chyba trzeba przyciąć komara

U mnie teraz jest 20 st w cieniu.Pogoda super.Sloneczko i małe chmurki.Chociaż od zachodu już widzę nadciągają większe.
Co Atinko z porzeczki robisz?
Już chyba rozpoczął się sezon na wiśnie
. Chociaż nie ma ich w sprzedaży.Widzę je na drzewach u sąsiadów .Kolejny owoc który może być drogi.Własne zbiory są w takich sytuacjach niezastąpione.Z czerwonej porzeczki kiedyś robiłam galaretki...ale takie na ciepło...Pychotka były..
Co Atinko z porzeczki robisz?
Już chyba rozpoczął się sezon na wiśnie
- ANDY12345
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 26 maja 2018 11:42
- Oddział NFZ: Małopolski
- Staż sanatoryjny: 3
- Podziękował: 4 razy
Próbowałem ostropestu ale nie za bardzo było to jeść
, poradniki mówiły że lepszy nie mielony bo w mielonym nie wiadomo co i jak stary... po jednej torebce dałem sobie spokój
Dawno temu jak ojciec miaÅ‚ dziaÅ‚kÄ™ pracowniczÄ… to siÄ™ robiÅ‚o soki na zimÄ™ z porzeczek malin czy agrestu, kompoty z renklod, dlatego do tej pory bardzo maÅ
Dawno temu jak ojciec miaÅ‚ dziaÅ‚kÄ™ pracowniczÄ… to siÄ™ robiÅ‚o soki na zimÄ™ z porzeczek malin czy agrestu, kompoty z renklod, dlatego do tej pory bardzo maÅ