Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Jakiś czas temu pisałam o książce Frederica MartelSodoma - Hipokryzja i władza w Watykanie , książka ważna i trudna. Mimo takiego jednoznacznego tytułu , nie jest to obraza ani atak na Kościół . Jestem pewna, że powinnam przeczytać ją po raz kolejny żeby zrozumieć to czego nie zrozumiałam , nauka dla mnie ? - muszę pewne sprawy zweryfikować ........
Latawce - Agnieszka Lis , książka przybrała dość specyficzną formułę w pierwszej chwili nie miałam chęci jej czytać ale to "zmyłka" , warto ją przeczytać .
Smutna, czasami przerażająca ale może być poradnikiem
Od dłuższego czasu nic nie czytam
Praca, dom, działka a w międzyczasie dzieci,mama i koleżanki
Może jesienią lub zimą znów zacznę przeglądać półki w bibliotece.
Dublina też jeszcze nie czytałam. Trzeba powoli do kolejnej cegły przymierzać się.
Teraz czytam „ Nasze dusze nocą”...krótka,treściwa i wzruszająca historia.
A ja mam pytanie...... czy ktoś czytał "Milionerka. Zagadka Barbary Piaseckiej-Johnson" Ewy Winnickiej i "Kochanki, księżne, królowe. Kobiety, które dały początek Polsce" Iwony Kienzler? Szwagierka mi poleca i jak coś, chce mi wysłać. Czytam recenzje, ale czy ktoś to czytał? I jakie wrażenia??