Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
heh, im wiecej czytam ten temat tym bardziej mi wychodzi że na sanatoryjny wyjazd powinienem sprzedać oba auta i motocykl a kupić dużego busa i przyczepę o powiekszonej ładowności
a ja głupi mam zamiar zabrać wszystko co mi bedzie niezbedne na 1 motocykl.
I to jeszcze mam przydział (wywalczony z wielkim bólem osobiście) na zadupie na końcu świata zwane Wysową..
Toż wychodzi żem wariat nie z tej ziemi he he he
oczywiście że lubię Wysową
Właśnie przez to ją lubie że to zadupie na końcu świata
Sam mieszkam w lesie na zadupiu i kocham to moje leśne zadupie więc i Wysowa mi przez to odpowiada
a propos moja znajoma mieszka w trójce ( bo dwójki tylko dla małżeństw ) bez balkonu
Mówi , ze rozłozyła suszarkę na korytarzu
Doradziłam Jej , aby ją wypożyczała
Witam. Jak tam czytam większości wypowiedzi to już, aż boję się czym ja pojade do Sanatorium w Jedlce. Wyruszam aż z Podlasia i dojazd na pewno jest wieloetapowy. Może ktoś będzie dobry i jeszcze raz napisze taka niezbędna listę co zabrać tam. Jadę w Październiku, może też ktoś z Państwa się wybiera?Suszarki to na pewno nie wezmę hahaha. Pozdrawiam Wszystkich. Wspomnę jeszcze, że jadę pierwszy raz do Sanatorium