ewasz pisze: 27 lip 2019 13:42
Flitr to nic zdrożnego a nawet wskazany dla zdrowia psychicznego. Do niczego nie zobowiązuje i jest nieszkodliwy dla małżeństwa, a może nawet poprawić relacje małżeńskie. Tak kiedyś przeczytałam, wypowiadał się renomowany psycholog
Droga Ewo
Poniekąd napisałaś Święte słowa ,że FLIRT ale niestety żyjemy w społeczeństwie gdzie ZABRANIA się nawet wspominać o Flircie , Romansie czy Zdradzie.
Mam być jak nakazują REGUŁY czy standardy .
STAJEMY się jako Społeczeństwo MORALISTAMI
W swoim życiu napotykamy różne Osoby z jednymi jest " nam po drodze" czyli rozmawiamy uśmiechamy się prowadzimy konwersacje czyli nawiązuje sie jakaś nić na początku sympatii .- CZY TO JEST JUŻ ROMANS ????
Robimy to nieraz nieświadomie podczas pobytu nawet wolimy spotkać się z nieznajomą czy nieznajomym bo fajnie się rozmawiało czy znalazło się wspólny temat zainteresowanie -Wg Jednych jest to ROMANS ZDRADA .
Podczas wyjazdu do sanatorium stajemy się wyluzowani nieraz otwarci czy przekraczamy granice.
Kilka lat temu podczas pobyt w sanatorium miałem przyjemność siedzieć przy posiłkach z dwoma Siostrami Zakonnymi.
Normalne "Dziołchy " rozmawialiśmy żartowaliśmy a Nawet z Obiema tak z Obiema Poszedłem na ..tańce aby dolać Oliwy ..One były z jakiegoś chyba "Dziwnego zakonu " Bo na zabiegi latały w Dresie- Oj Ładne jak Koneserzy mówili ....Miały Figury

a na tańce przyszły w Normalnych sukienkach .
Nie obnosiły się jak Inne Osoby symbolami wiary .
Iluż Księży jest w sanatoriach i nie nosi koloratek na marginesie.
Faktycznie wytykanie jak Wspomniała Felice gdy ktoś jawnie wyjawia tajemnice jest małostkowe takie płytkie robił to zapewne dzieciak erotoman.
Kiedyś w pewnym gronie podczas pobytu w sanatorium podczas dyskusji Ktoś zadał pytanie n/t związków i zdrad -Tych fizycznych .
Pewna Pani rozglądnęła się i wygłosiła taki krótki wywód-Fakt atrakcyjna Pani .
Jej nie interesuje kto co o kim mówi dla Niej ważne jest gdy Pani w towarzystwie Pana - Stwierdzi tak była z nim a reszta opowieści to tylko mrzonki .
Zgadzam się z Waszą Opinią ,że wiele Osób dopisuje Sobie osiągnięcia Innych Osób .
Ilekroć jadę do sanatorium Zawsze mówię szansa na ROMANS JEST tylko trzeba znaleść ta drugą połówkę pomarańczy a to niestety jest Trudne