Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Kochani na zdjęciach wyglądacie wspaniale. Kto by pomyślał że kogoś, coś tam gdzieś boli🥴
Jak widać jesteśmy wszyscy jeszcze piękni i młodzi tylko ktoś tą kropkę z nad " i " nam ukradł
U mnie zapowiada się piękny dzień jest słonecznie, bez wietrznie i ciepełko, już 18,5° i cały czas temperatura rośnie.
Nie inaczej...
Mi sniło się że zęby wylamywały mi się po kawalku trzonowe.Nie dobry sen..Powolna choroba i śmierć kogoś Wczoraj dowiedziałam się o skierowaniu w trybie pilnym bliskiego znajomego na rezonans płuc. Pewnego zagorzałego palacza.Może to po tej info..
Ja już wolę nie pamiętać snów
Ysy co do zdjęć to dobrze, że się uśmiechamy i nie widać naszych problemów, życie jest piękne a My jak piszesz piękni i młodzi
Dzień dobry
Ja też siadam do Was na kawę jakoś z wami bardziej smakuje.
Fajny pomysł z tymi zdjęciami serio. Teraz tylko nr telefonów i głosy usłyszymy i wszyscy się znamy już jak w realu.