Paczka z Olecka

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Gość

Re: Paczka z Olecka

Post autor: Gość »

Coś jest na rzeczy że ciągle o mnie myślisz ❤😘😂😀😁😊
Gość

Cwana ta nasza Balbinka :serce:
No jasne...
" Goń Dusiu, goń" - to może przyjdzie do mnie :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 26 maja 2018 11:42
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 3
Podziękował: 10 razy

Post autor: ANDY12345 »

Nie wiem co się dzieje, ale na zabiegach ćwiczyłem i to intensywnie kończyny dolne... a mnie po zabiegach bolą górne :) :lol: , chyba jutro złożę reklamację :oops: .
Widzę że Wam wesoło Wesołki :lol: , to dobrze bo wtedy jeszcze bardziej czujemy się młodziej :D , cześć Paczusie :) , u mnie pada sobie deszczyk pada, lekko średnio albo tylko lekko :lol: , ale najważniejsze że pada bo było duszno a ja leżąc spociłem się :o
Ysy, XXI wiek a Ty jeszcze nie wiesz jak się podgląda ? najlepiej Dusi przez ramię ;) :lol:
Duszyczka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 28 paź 2018 19:17
Podziękowano: 8 razy

Post autor: Duszyczka »

:roll: :?: An...może nie tą stroną położyleś i temu Ciebie ręce bolą :roll: :?: Albo rehabilitantka stała zbyt blisko.. ;) :D :mrgreen:
Mi też po tym Morskim Oku to ból z nóg przesunął się do karczycha...Grawitacja chyba szwankuje.. :roll: :?: :)
:lol:
:lol: An...a może te barki tak bolą mnie od podglądania Waszego przez moje ramię? Unoscie trochę głowę proszę. . :lol: :mrgreen:
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 26 maja 2018 11:42
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 3
Podziękował: 10 razy

Post autor: ANDY12345 »

To Ysy taki ciekawy że Cię dociska :oops: ... trzeba mu było dać to i oddech miałabyś miarowy ;) :lol:
Żeby nogi ćwiczyć to musiałem rąk używać :lol: , jutro ciąg dalszy to może ręce będą mniej bolały ;)
Podobno Duszku jak się napije wody z Morskiego Oka to wszystkie bóle mijają :o , tak powiedział pewien baca... który już nie żyje :lol:
Balbina79
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 17 gru 2018 16:14

Post autor: Balbina79 »

No właśnie temu nie żyje i nic już go nie boli.
Ysy cholera rozgryzłeś mnie :oops:
Duszyczka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

To może od samego patrzenia na Morskie Oko nogi słabną .Miała bym wszystko wytlumaczone. :roll: :?: :mrgreen:
Ysy...auć...Nie ciśnij tak mocno.. ;) :lol:
Teraz kombinuję spotkanko w Gdyni na Placu Kościuszki we wrześniu lub nieco później. . :D Ktoś się pisze? :?:
Gość

No pewnie ja pierwszy się piszę.
Dusiu :serce: jakbyś tak nie zasłaniała dekoltu to i ja nie cisnąłbym i nie kombinował z tym żurawiem jak koń pod górę :lol: :lol: :lol:
Gość

A tak po prawdzie Dusiu :serce: To to jest SKWER KOŚCIUSZKI a nie Plac🤗😊
Duszyczka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Właśnie zastanawiałam się czy nie skwer .Ale to taki duży plac ten skwer :oops: :D
Co do dekoltów to nigdy nie zasłaniam.Słynę z tego że moje "płuca "lubią oddychać pełnią.Jak je ucisnę to i tak same wymkną się cichaczem na słońce. . . :mrgreen:
ODPOWIEDZ