Wybory na królestwo!

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
forumowicz

Re: Wybory na królestwo!

Post autor: forumowicz »

MAX pisze:zanim wyjdę jeszcze zapodam kandydatów męskich osobników: Mix,Andrzej55,Wojtaszek,ElKopyto,Sztani,Norb,Darek,Yoko91,Many resztę uzupełnijcie
Max, Krecik,WikaPi,Moczuś,Gość :) :) proszę podnieść rękę i przycisnąć przycisk..(kto jest za ...5000 ,kto przeciw....nie widzę ,kto się wstrzymał od głosu....nie widzę.!! :lol:
Awatar użytkownika
agunia3
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 wrz 2012 18:17
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: agunia3 »

administrator pisze:Proszę, jak na razie dwójka zgłoszonych kandydatów(MAX, Teśka) oświadczyła, że nie chce brać udziału w wyborach. A tych, którzy potwierdzili chęć brak.
Czyli każdy chciałby powybierać, pobawić się ale nie narażać siebie. Dlatego właśnie oczekuję potwierdzenia od kandydatów chcących brać udział w wyborach. Osoby, które nie chcą uczestniczyć nie muszą nic robić, ja sam ich na żadnej liście nie umieszczę. Proste i oczywiste :)
Pozdrawiam :)
No to jak zabawa to zabawa: wpisuję się na listę :lol: :lol: :lol:
Bardzo jestem ciekawa do jakiej kategorii mogłabym należeć - mówię o tej liście którą podał Norb :)
Wiem, że mało uczestniczę na forum - liczba postów mówi sama za siebie ;) ale może dzięki temu, że ja się zgłosiłam to zmotywuję innych i się będzie działo :)
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Brawo Agunia ,pięknie