Wybory na królestwo!

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
forumowicz

Re: Wybory na królestwo!

Post autor: forumowicz »

Alek pisze:Witam Wszystkich :)
Adminie ja już wyraziłem chęć udziału w zabawie i TAK nadal wyrażam,tylko przedstawiłem swoje propozycje może tak zostane odebrany,ale narcyzem nigdy nie byłem i nie będe jestem szarą myszą o imieniu Aleksander ;) Max ręcze Ci słowem honoru,że Yoko jest kobietą ponieważ miałem okazje z nią się spotkać w Ustroniu kiedy przebywałem w tym roku. Tesia zaraz zaraz masz już słoneczko i nie zgłaszasz to nie w porządku jest jak wszyscy to wszyscy nie ma żadnego ale. Kruszynka mimo,że oddajesz korone to powinnaś też być na liście ponieważ ustępująca władczyni musi przekazać swą korone oficjalnie jednej z podwładnych,która zostanie jej następczynią. Zgadzam się z tym co napisał Darek i listą Norba,a na skarbnika proponuję Admina ponieważ jest nie zależny,a tylko my jesteśmy zależni od niego ponieważ w razie czego można nie zawsze dostać po uszach. Miłego dzionka. Pozdrawiam Wszystkich.
Przyjacielu :kwiat: :kwiat: to jest lista kandydatek na królową :lol: :lol: ja tylko włożę koronę i zrobię to w myśl zabawy ,z największą przyjemnością .
Natomiast skarbnikiem będe dobrym ,nawet paragoniki z zakupu szampanów pozbieram
;) :lol: Admin to admin siedzi w loży ;) :lol:
Pozdrawiam miłego dnia.
P.s jak pojawią sie dwa posty tej samej treści (moje)to będę :evil: :evil: :evil: :evil: :?
forumowicz

Kruszynko niech stanie się tak jak piszesz (mówisz) a paragoniki nie ma sprawy,zamiast serka będe miał co chrupać :)
Słoneczko owsze,owszem "BYĆ ALBO NIE BYĆ-OTO JEST PYTANIE" ale zdecydowanie to TAK być oraz wyczuwać miłą atmosfere :)
Pozdrawiam Was miłe waćpanny :kwiat: :kwiat: :kwiat:
Admin niech narazie siedzi na loży i spogląda swym łaskawym okiem na takiego wsiowego rozbójnika jakim Ja jest :)
forumowicz

wreszcie coś się dzieje! Mix zachęcił mnie wyjazdem do SPA,pojadłem pierogów,wiec podjąłem decyzję:
wyrażam zgodę na udział w zabawie wybory królowej,króla forum NS 2013 w każdej dyscyplinie!!
forumowicz

Admin połącz te 2 watki Miss forum i Miss Ciechocinka! zrobiło się zamieszanie,Mix chce zgarnąć dwie korony naraz!
Awatar użytkownika
Asik
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 wrz 2012 16:05
Oddział NFZ: Pomorski
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: Asik »

MAX pisze:Admin połącz te 2 watki Miss forum i Miss Ciechocinka! zrobiło się zamieszanie,Mix chce zgarnąć dwie korony naraz!
Max, myślisz, że Mix ma szansę zostać Miss Ciechocinka? ;) :lol: Może ja czegoś nie wiem :?: ;) :lol:
forumowicz

Asik, ja nie mam szans. Moim zdaniem główni kandydaci na "Master forum" to ; MAX, Many, El kopyto, Darek, Alek....., a wśród pań ( kolejność alfabetyczna ); AgaC, Blondi, Rachel, Teśka.....
forumowicz

Asik każdy ma równe szanse!
forumowicz

Mnie się podoba ta zabawa i to że są pomysły Norbiego, Darka i innych, żeby zrobić to profesjonalnie. Mam pytanie; - czy po głosowaniu i wirtualnym ogłoszeniu wyników, będzie spotkanie w realu ? Myślałem że to sie odbedzie w Ciechocinku.
Awatar użytkownika
Asik
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 wrz 2012 16:05
Oddział NFZ: Pomorski
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: Asik »

Mix, i jak przegrasz to sam sobie zafundujesz SPA :?: :lol:
forumowicz

trzeba by zrobić jakiś wiec przedwyborczy,tylko jak to uczynić,skoro nawet fotek kandydatek,kandydatów, nie można zobaczyć!?
co z nagrodami? gdzie sponsorzy? jeden Mix z wyjazdem do SPA to za mało! sorry jest drugi sponsor:Słoneczko z 2 słoikami śledzi! i Eluunia z cytrynówką,apel do sponsorów: przybywajcie!
ODPOWIEDZ