Jutro zaczynam turnus w tym sanatorium. Dajcie jakieś informacje nowe. Pozdrawiam i dzięki.
Sanatorium Gracja - Ciechocinek
-
vecctra
- Kuracjusz

- Na forum od: 13 kwie 2011 17:26
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 2
Re: Sanatorium Gracja - Ciechocinek
Heyka
Jutro zaczynam turnus w tym sanatorium. Dajcie jakieś informacje nowe. Pozdrawiam i dzięki.
Witam.Mam skierowanie z ZUS do sanatorium Gracja w Ciechocinku w terminie 29/08/11do 21/09/11.Może ktoś też jedzie w tym terminie ?Było by raźniej
Pozdrawiam
Witam! Może był ktoś w ostatnim czasie w sanatorium Gracja i podzieliłby się informacjami, odczuciami na temat tego miejsca? Jestem z lekka przerażona różnymi opiniami na temat tego miejsca. To mój pierwszy wyjazd do sanatorium (termin 14.03.2012r ), skierowanie z Zus. Jak wygląda rehabilitacja, czas wolny, pokoje, łazienki, jaki jest przekrój wiekowy ( jestem os 30letnią)...3tyg to wydaje się strasznie długo!
-
wojtaspakosc
- Na forum od: 12 sty 2012 13:02
Witam wszystkich! Casiaa ja tez mam skierowanie na 14 marca do tego samego sanatorium co Ty. Poczytałem trochę opinii na temat tego sanatorium. Ogólnie są nieciekawe. Choć niektóre rzeczy ludzie sobie cenią. Pojedziemy ,zobaczymy. I pamiętajmy jedno: to oni sa dla nas,a nie my dla nich;) pozdrawiam