Sanatorium Gracja - Ciechocinek

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
vecctra
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 13 kwie 2011 17:26
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 2

Re: Sanatorium Gracja - Ciechocinek

Post autor: vecctra »

Heyka :)
Jutro zaczynam turnus w tym sanatorium. Dajcie jakieś informacje nowe. Pozdrawiam i dzięki.
lanta1966
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 01 lip 2011 12:46

Post autor: lanta1966 »

Witam.Mam skierowanie z ZUS do sanatorium Gracja w Ciechocinku w terminie 29/08/11do 21/09/11.Może ktoś też jedzie w tym terminie ?Było by raźniej :)Pozdrawiam
casiaa
Na forum od: 10 sty 2012 21:06

Post autor: casiaa »

Witam! Może był ktoś w ostatnim czasie w sanatorium Gracja i podzieliłby się informacjami, odczuciami na temat tego miejsca? Jestem z lekka przerażona różnymi opiniami na temat tego miejsca. To mój pierwszy wyjazd do sanatorium (termin 14.03.2012r ), skierowanie z Zus. Jak wygląda rehabilitacja, czas wolny, pokoje, łazienki, jaki jest przekrój wiekowy ( jestem os 30letnią)...3tyg to wydaje się strasznie długo!
wojtaspakosc
Na forum od: 12 sty 2012 13:02

Post autor: wojtaspakosc »

Witam wszystkich! Casiaa ja tez mam skierowanie na 14 marca do tego samego sanatorium co Ty. Poczytałem trochę opinii na temat tego sanatorium. Ogólnie są nieciekawe. Choć niektóre rzeczy ludzie sobie cenią. Pojedziemy ,zobaczymy. I pamiętajmy jedno: to oni sa dla nas,a nie my dla nich;) pozdrawiam