Kołobrzeg "Mewa"
-
berbla65
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 22 mar 2019 12:28
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 10
- Podziękował: 6 razy
- Podziękowano: 2 razy
Re: Kołobrzeg "Mewa"
Czyżby mój sobowtór w męskim wydaniu?
Chodzi o poznawanie świata
Dziś 80 rocznica wybuchu II wojny światowej- była uroczysta msza w Katedrze i potem przemarsz z Orkiestrą Zdrojową pod pomnik i uroczystości rocznicowe
Piękne
a na koniec pyszna grochówka wojskowa
pozdrawiam wszystkich 
Pancner masz romantyczną naturę ! to co zobaczymy jest nasze i nikt nie odbierze !To coś dla ducha ,a nie tylko dla ciała -jak np.zabiegi w sanatorium. pozdrawiam

- Pancernz
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 28 kwie 2017 17:11
- Oddział NFZ: Wielkopolski
- Staż sanatoryjny: 9
- Podziękował: 2 razy
- Podziękowano: 7 razy
Tak jest drogie Panie wole gorzej zjeść ale z szykiem gdzieś pojechać co racja to racja rozszyfrowaliście mnie ,dzięki 
Odpowiadam odnośnie grochówki wojskowej jako znawca tematu powiem,że nic nie ma oprócz nazwy z tą oryginalną wspólnego już teraz nawet w wojsku walą zupy czy cokolwiek z koncentratu czy proszek z takich toreb a sama nazwa wojskowa jedynie że powinna być tak gęsta że jak to mówią "łyżka w zupie stoi" mam gdzieś oryginalny przepis na zupę grochową kawalerzystów bodaj z Grudziądza jeszcze przedwojenny przepis no wtedy zupka jest bajeczna
.
Odpowiadam odnośnie grochówki wojskowej jako znawca tematu powiem,że nic nie ma oprócz nazwy z tą oryginalną wspólnego już teraz nawet w wojsku walą zupy czy cokolwiek z koncentratu czy proszek z takich toreb a sama nazwa wojskowa jedynie że powinna być tak gęsta że jak to mówią "łyżka w zupie stoi" mam gdzieś oryginalny przepis na zupę grochową kawalerzystów bodaj z Grudziądza jeszcze przedwojenny przepis no wtedy zupka jest bajeczna
-
ula509
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 15 sty 2019 21:30
- Oddział NFZ: Wielkopolski
- Staż sanatoryjny: 5
Pancernz. dawaj, dawaj ten przepis.
Pozdrawiam aktywnych kuracjuszy, żałuję, że do niech nie należę. Duch ochoczy, ale zdrowie totalnie do kitu. Cieszy mnie natomiast spotkanie takich ludzi jak Berbla, promieniejących energią i optymizmem.
Pozdrawiam

Pozdrawiam aktywnych kuracjuszy, żałuję, że do niech nie należę. Duch ochoczy, ale zdrowie totalnie do kitu. Cieszy mnie natomiast spotkanie takich ludzi jak Berbla, promieniejących energią i optymizmem.
Pozdrawiam