Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Goreczko to chyba jakaś niemoc po tych zatrutych....strzałach, nie wiem czym a skutki odczuwalne są przez długi czas - antidotum na to jest jeszcze niedostępne , albo nie w pełni..skutkuje Dobranoc
Dobry Wieczór Nocnym Markom gołąbki chyba już wyfrunęły, sąsiadka zażywa kąpieli solankowych, południe też przemieściło się na północ- ciekaw jestem czy ktoś jeszcze został do pogadania
Witam, widocznie wychodzisz z założenia że rzadki gość to miły gość - ale chyba nie taki rzadki sporo jest Słoneczko pod Twoim logo- Gratulacje bo nie miałem okazji tego jeszcze zrobić co do przemówień- jakichkolwiek- to to przemilczę bo to mnie nie interesuje pozdrawiam