Wybory na królestwo!
-
forumowicz
Re: Wybory na królestwo!
witam,proszę nie pisać do mnie na pw,abym podał konkrety,kto kiedy a może jeszcze nazwiska,dajcie spokój,ja tylko napisałem że taki temat istnieje! i tyle.
miłego weekendu życzę! jutro wybory,życzę milej zabawy!
miłego weekendu życzę! jutro wybory,życzę milej zabawy!
- administrator
- Administrator
- Na forum od: 28 lis 2008 22:27
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 1
- Podziękował: 1 raz
- Podziękowano: 3 razy
Konkrety będą jutro gdy zamkniemy listę kandydatów. A może w poniedziałek, bo poczekamy do północy 
Póki co rewelacji nie ma. Coś mało chętnych, a przydałoby się więcej. Medi nie potwierdziła udziału. Szkoda, ale czekamy jeszcze.
Głosowanie będzie jawne, tak jak i w innych ankietach. Zastanawiam się jedynie ile czasu mają trwać wybory. Tylko dzień czy może cały następny tydzień do kolejnej niedzieli?
Póki co rewelacji nie ma. Coś mało chętnych, a przydałoby się więcej. Medi nie potwierdziła udziału. Szkoda, ale czekamy jeszcze.
Głosowanie będzie jawne, tak jak i w innych ankietach. Zastanawiam się jedynie ile czasu mają trwać wybory. Tylko dzień czy może cały następny tydzień do kolejnej niedzieli?
-
forumowicz
przy takiej ilości wybieranych,a nic nie wskazuje że ich przybędzie,moim zdaniem,dzisiaj zamknąć listę,a wybory2 dni jutro poniedziałek.nie przesadzajmy z wydłużaniem czasu,nikt nowy nie przybędzie,a kto będzie chciał głosować to zagłosuje i jeden dzień wystarczy,ale jak macie inne zdanie,to nie ja tu rządzę.
-
rybka
- Przyjaciel forum