Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Ja już spałam co najmniej dwie godziny nie mogłam się oprzeć temu.
U nas ponoć jest zatrzęsienie grzybów szkoda tylko, że ja nie mogę się wybrać do lasu.
Może spróbuj z jakąś obstawą Balbi?Tak naprawdę to ja najwięcej grzybów wypatruję tuż przy drodze.Im szersza...tym więcej. Każdy je szuka w głębi a one rosną przy ścieżce. Potrzebny jest tylko Ci jakiś zrywacz.Może być młodociany. Ty tylko wypatrzysz a zrywacz zrobi swoje. Najlepszy jakiś skrzacik ;)Ja tak często wykorzystuję swoje dziecko.Tylko trochę jest za duże.
Spacer będzie na najwyższym poziomie.Dotlenione płuca. Odstresowanie.Kontakt z naturą czyni cuda.Szerokie ścieżki nie powinny Ci stwarzać problemu chodząc na kulach .
Tylko musisz obgadać kogoś z transportem i jakimś skrzatem.
Masz przecież fajnego skrzata w rodzinie.Jego tata nie jeździ na grzyby?. ..Jeśli nie..to może warto namówić? Jemu też pewnie relaks w leśnej odsłonie dobrze zrobi.
Witam
No cóż zimno ...ale od piątku ponoć 18-22 stopnie choć przez dwa dni i to jest optymistyczny akcent
Trzymajcie kciuki proszę...mam projekt do zrealizowania termin otwarty
Dobrego tygodnia Wam życzę
Witaj Paczuszko
Cześć dziewczyny
Alutko chętnie przyłączę się do kawy
Żona od czwartku chora i już jej powoli przechodzi ale za to ja od wczorajszego popołudnia coraz gorzej. Katar, kaszel i oskrzela a tu do pracy musiałem iść.
Do lekarza dopiero w środę rano bo zajęte wszystko. Nie wiem jak przeżyję ten dzień ale biorę Gripeks i coś tam pomaga.
Jutro cały dzień będę robił to co chory robi najlepiej - będę leżał i jęczał.
O rany Ysy...nie choruj...Sąsiedzi nie wytrzymają tego..
Kuruj się. Dobre są herbatki z korzenia imbiru z miodem i cytrynką....oraz herbatka z czystka. I duuuuużo czosnku.Aby żaden wampir nie przyssał się do Ciebie.. (czy wilkolak... ...)