Wybory na królestwo!
- administrator
- Administrator
- Na forum od: 28 lis 2008 22:27
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 1
- Podziękowano: 2 razy
Re: Wybory na królestwo!
Czy Medi (Meduza) potwierdziła, bo ostatecznie trudno już dociec pomiędzy tymi obrazkami
-
forumowicz
- administrator
- Administrator
- Na forum od: 28 lis 2008 22:27
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 1
- Podziękowano: 2 razy
- violet58
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 14 sty 2012 20:26
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 15
- Podziękowano: 11 razy
Dzięki za pamięć, ale mnie wystarczy kubraczek w kolorze yellow bahamaMAX pisze:a była ex królowa Selene? a Violet58 ?
[ obrazek zewnętrzny ]
violet58
Żadnych info w uzdrowiskach . Dobrze , że późno niż wcale . Mam dużo do nadrobienia , zobaczę czego kosztem .
Ciekawy ten wątek o wyborze królowej . Jaki trzeba mieć staż by się zgłosić .Jeśli będę miała jeszcze jakieś szanse to napiszę więcej o sobie .Pozdrawiam serdecznie wszystkie przyjazne dusze i piszących . Maria .
-
forumowicz
-
forumowicz
Witaj na Forum NS,zapraszamy serdecznie do zabierania głosu tu i w innych tematach tego forum.Słusznie zauważyłaś że jest słaba reklama tego forum.Dlatego zacytowałem mowę przedwyborczą aby wszystkim uzmysłowić że właśnie REKLAMA w uzdrowiskach może być potęgą tego Forum.Zapraszamy do zabawynorb pisze:Dziś, tu i teraz,obiecuję Wam że jak dostąpię zaszczytu zostania Królem, ruszę w cztery strony świata (czytaj:do polskich uzdrowisk)będę realizował Wasze plany i marzenia.Na drogę tę wezmą nie tylko otrzymaną od Was wiedzę ale i ducha tego Forum.Przecież od Was nauczyłem się co to mądrość i że nie należy przekraczać pewnych granic (bo Admin zbanuje)Nie jestem największy,nie jestem najpiękniejszy,nie jestem najmądrzejszy,nie wyglądam jak kobitka z reklamy proszku do prania
ale troszkę
podobny do faceta z reklamy NeoNet
.Kończąc, chciałbym powtórzyć za Horacym cyt."Zbudowałem pomnik trwalszy od spiżu!" a ja wam powiadam ,zbudowaliście pomnik trwalszy od spiżu! Zbudowaliście to Forum ,więc będę go sławił od Kołobrzegu po Polańczyk.Zapraszam do debaty kontrkandydatów
Też bym chętnie ale najpierw muszę wyrobić sobie własne zdanie , by od Kołobrzegu (bywam tam przynajmniej raz w roku) do gór (jadę za tydzień) sławić to forum .
Tak ...jeśli jego wysokość Administrator mnie przyjmie wyrażąm chęć do kandydowania .
Pozdrawiam .
- margot
- W naszej pamięci

- Na forum od: 26 lip 2010 13:17
- Oddział NFZ: Lubelski
- Staż sanatoryjny: 6
Fajnie ...jest nas już więcej...emocję myślę będą sięgały zenitu
POZDRAWIAM