Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witam w moją ukochana środę bo zawsze wolną
Rymy kawa jejku i czekolada ...tak tu piszecie o tej czekoladzie że zgrzeszyłam wczoraj i 3 kupiłam gorzką z malinami i orzechami
Miłego dnia
Ysy o Tej słodszej Czekoladce wspomniał
Cześć Paczuszko ... dobrze że się lepiej czujesz, bo u lekarza to już Ci wszystko przejdzie i nie będzie miał nic do roboty
Atinko to mi wygląda na trójkącik , jeszcze o grzechu wspominasz
Dzisiaj małe wychodne to później dołączę, miłego i pogodnego
Dzień dobry.
Już wstaję i szybko do kawy się przyłączam.
Co prawda ja z Małgosią miałyśmy zadbać dziś o to ale jak się okazało inni byli szybsi
Małgosia ma rano sporo spraw a Balbi....no cóż zaspała.
Wybaczcie