Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
W Białym też ciepło. Ja niestety siedzę w chacie...Ciągle na kogoś czekam od godz.10-tej. Ciągle słyszę że już wyjechała i ciągle gdzieś po drodze zahacza...
W końcu była. Dokładnie przyjechała jak wyszłam na taras. Musiałam wrócić. Jutro może położę się na jakiś czas do szpitala jeśli raczą mnie przyjąć.Chciałam dziś trochę pobyć na słońcu. ..Wyszła z tego wielka d...pa.