Wybory na królestwo!

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
marusia
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 07 paź 2013 10:12
Staż sanatoryjny: 10

Re: Wybory na królestwo!

Post autor: marusia »

O...kobieta ...Cześć Margot . Czytałam Twoje opinie o Krynicy i Beskidzie . Dziękuję . Umiesz tak pozytywnie pisać . Pozdrawiam .
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Marusia i podstawowa zasada,nie zrażać się ;) bo często przy początkowej bardzo merytorycznej dyskusji na dany temat,brać forumowa ma tendencje zjeżdżania na bardziej luźne pogaduchy,ale to czasem tak spontanicznie i nie ma w tym żadnych złośliwości,można się przyzwyczaić :lol: :lol: Grunt że humor się poprawia a tego każdy potrzebuje,wszak tu nie ma ludzi zdrowych i każdy zmaga się w realu z jakimiś przypadłościami.Baw się dobrze,myśl pozytywnie :) :kwiat:
Awatar użytkownika
margot
W naszej pamięci
W naszej pamięci
Na forum od: 26 lip 2010 13:17
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: margot »

To prawda Norb ....jeśli Ty się nie zraziłeś :roll: ;) to znaczy , że nie jest najgorzej :lol: :lol: :lol:
forumowicz

Norb dobrze gada! reklama w uzdrowiskach,i jak tam wyczytają o królowej i królu,dopiero będzie się działo!
Awatar użytkownika
margot
W naszej pamięci
W naszej pamięci

...a jak zobaczą ,to dopiero będzie reklama ... :!: :!: :!: :o ;) :)
forumowicz

margot pisze:To prawda Norb ....jeśli Ty się nie zraziłeś :roll: ;) to znaczy , że nie jest najgorzej :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol:
forumowicz

a jak się dowiedzą że ostatnia w wyborach ma zafundowane SPA u Mixa to dopiero będzie się działo. nie wiem czy już jest cisza wyborcza i czy można atakować przeciwników,ale słyszałem że SPA będzie super! 10 minutowy prysznic w łaźni miejskiej za 3złote!
Awatar użytkownika
administrator
Administrator
Na forum od: 28 lis 2008 22:27
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 1
Podziękowano: 2 razy

Post autor: administrator »

Witaj Marusia na forum. Zapraszam do pisania w odpowiednich działach i wątkach.
Tradycyjnie zmieniliście temat i zaraz zrobi się tu śmietnik. Bardzo proszę piszcie w wątkach na dany temat, dlatego też poruszę tu tylko kwestię wyborów.
Marusia lista kandydatów została już zamknięta. Poza tym jesteś na forum od 2 godzin więc w jaki sposób inni forumowicze mogą ocenić Twoją aktywność tu? Zapraszam do następnej edycji, która zapewne się odbędzie :)
Pozdrawiam
Awatar użytkownika
administrator
Administrator
Na forum od: 28 lis 2008 22:27
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 1
Podziękowano: 2 razy

Post autor: administrator »

Aha, głosujcie. Ankiety wystartowały!
Awatar użytkownika
margot
W naszej pamięci
W naszej pamięci

MAX pisze:a jak się dowiedzą że ostatnia w wyborach ma zafundowane SPA u Mixa to dopiero będzie się działo. nie wiem czy już jest cisza wyborcza i czy można atakować przeciwników,ale słyszałem że SPA będzie super! 10 minutowy prysznic w łaźni miejskiej za 3złote!
...dobre i to , plecy zdąży umyć :roll: ;)
ODPOWIEDZ