Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Paczę i paczę i...oczom nie wierzę, czyżby gasł płomień nadziei, że uda się wyłonić Królestwo Forumowe? Więc dorzucę trochę żaru...
Moje typy:
Królowa z marzeń i snów - Selene
Król, co Ci włoży pierścień złoty - Max
PS. Moja mama tez tak typuje, więc proszę potraktować nasze głosy bardzo poważnie....
Oj tam, Max dyrdymały prawisz... berłem się nie chwal bo go nie masz...jeszcze. Poszukiwałeś mnie wszak. więc jestem. Ale ok, przenieście mnie w inne miejsce. Rozumiem, nieobecni tracą.....