Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Nie smucę się a korzystam z życia.
Kasę przygotowaną na komercyjny i funduszowy pobyt w Kołobrzegu na przełomie października / listopada przeznaczyłem na kurację słoneczną pod palmami w październiku.
Teraz już wiem, że nie muszę się spieszyć. Życie to nie wyścig - to piękna przygoda, w której najlepiej uczestniczyć we własnym rytmie.
Celina53 pisze: 16 paź 2019 16:12
witajcie młodzieży ....już odliczam dni ....zostało jeszcze 12 ...chciałoby sie napisać Szczawno na mnie czeka ...ale nie wiem czy czeka...mam nadzieje ze pierwsza połowa listopada nie będzie jakoś szczególnie padająca...chłodniej jak sobie chce niech będzie , zeby tylko nie padało....a jak będzie napisze ...powinnam chyba wyciągać walizkę z pawlacza ale jeszcze jakoś nie mam motywacji...trzymajcie się cieplutko
u mnie 6 dni do wyjazdu, mam nadzieje ze pogoda dopisze
jacky zazdrosze niedawno wrocilam z ciepłego wypoczynku i chetnie znów bym pojechała
Z końcem października zakładam przeniesienie oczekujących do Poczekalni 2020 jako, że przy 2 miesięcznym wyprzedzeniu otrzymywania przydziałów szanse tegoroczne maleją do zera.
Chyba, że ktoś oczekujący otrzyma spadek czyli niechciany z różnych względów zwrot.
Zainteresowanych aktualizacją proszę o zgłoszenie się.
Mam na uwadze także tych, którzy zakończyli kurację w październiku.
To przyjemnie czasami żyć marzeniami twardo stąpając po ziemi...
Witajcie drodzy kuracjusze u mnie pendolino przed końcem roku strasznie przyśpieszyło po 24 miesiącach czekania na dzień 29.10 jestem 17893 w kolejce. Chyba już w tym roku się nie załapię na pobyt w sanatorium. Ale za to może przyszły rok zacznę od turnusu.
POZDRAWIAM.