CAŁA PRAWDA O KOBIETACH!!!!!!!!

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 26 maja 2018 11:42
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 3
Podziękował: 4 razy

Re: CAŁA PRAWDA O KOBIETACH!!!!!!!!

Post autor: ANDY12345 »

A niektórzy dyskutują bo tak im dobrze :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
Dzia_dek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 26 cze 2013 07:55
Podziękował: 17 razy
Podziękowano: 31 razy

Post autor: Dzia_dek »

(...) mężczyźnie jest potrzebna kobieta (...)
"Mężczyzna bez kobiety, to jak pies bez pcheł: niby da się żyć, ale nudno ..." ;) :roll:
(...) kobiecie mężczyzna (...)
"Kobieta bez mężczyzny jest jak pchła bez psa: i żyć ciężko, i gryźć nie ma kogo." ;) :lol:
Awatar użytkownika
BozenaMat
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 24 lip 2018 18:32
Staż sanatoryjny: 2
Podziękował: 2 razy
Podziękowano: 2 razy

Post autor: BozenaMat »

Dzia_dku ............. :D :D

"Mężczyzna bez kobiety to lustro, w którym nikt się nie przegląda"
"Kobieta bez mężczyzny to odbicie, które nie ma swojego lustra"
Awatar użytkownika
Miriam
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 03 lis 2018 15:32
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: Miriam »

O właśnie BożenaMat! I tym tropem idźmy. Pięknie :mrgreen:
jawa 53
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 24 gru 2013 07:17
Staż sanatoryjny: 8

Post autor: jawa 53 »

Taka sytuacja z wczoraj. ....

Mąż wrócił z pracy, przywitał się, buziak w policzek itd i pyta „no i jak Ci minął dzień?” A we mnie jakiś diabel wstąpił czy inny zwariowany hormon i mówię: „no nie uwierzysz co mi się dzisiaj przytrafiło”. Mąż (lekko zainteresowany) „no?” To zaczynam „wyobraź sobie, że nasze dziecko samo wstało, zrobiło sobie śniadanie i kanapki do szkoły, i samo się zawiozło”. Mąż: „ale przecież ona...”,
...Ja: „cicho,słuchaj i nie przerywaj....komentować będziesz później... No wiec zaczynam dzień, myśle rozładuje zmywarkę. A ona SAMA się rozładowała, mało tego, talerze po śniadaniu też już SAME się załadowały. Myśle, cud jaki czy co? Ale nagle słyszę jakiś ruch pod drzwiami, idę ostrożnie, nikogo nie widać, ale otwieram.... Patrzę, a tam Zakupy! 5 toreb załadowanych po brzegi... i wszystko to co miałam na liście zapisane, no wiesz z tej listy zakupów na lodowce. Otwieram drzwi szerzej, a proszę wchodźcie. Torby weszły, a zakupy SAME się rozładowały. I skąd te jajka wiedziały że ich miejsce w lodowce jest nie tam gdzie normalni ludzie kładą jajka ale dwie półeczki niżej? Ale najlepszy to był papier toaletowy. Jak on się SAM tam wdrapał po schodach do łazienki, no mówię ci myślałam że padnę. Sześć rolek, wyglądało to jak taki kwadratowy bałwan. Ale to jeszcze nic. Słyszę jakieś odgłosy z piwnicy. Wzięłam latarkę tą duża wiesz, co to zawsze mówisz że świeci ale może być też użyta jako broń. Idę i patrzę, pralka się włączyła. SAMA! I pierze. Myśle, kurna, chociaż oddzielilas jasne od ciemnych? Oddzieliła! SAMA! Kochana moja, zawsze ją lubiłam! Mówię, cholera, przegapiłam paradę brudnych gaci przez jadalnie, bo wiesz, żeby się dostać do piwnicy, trzeba przez jadalnie.” Patrzę na męża a on dziwny jakiś, blady, oczy wybałuszył nie wiadomo czego. Ale ja dalej: „ no i wyobraź sobie, jakoś te ciuchy do suszarki się SAME przetransportowały i tak jeszcze dwa razy. Nie muszę chyba mówić ze się SAME poskładały i wskoczyły do odpowiednich szaf. No jaja jakieś albo czary. Mówię, kurna żeby tylko odkurzacz.. nie zdążyłam dokończyć myśli, a tu odkurzacz SAM sie włączył i napierdziela. Kot się zesral ze strachu, ale nie przejmuj się, SAM, posprzątał po sobie, wsadził to do reklamówki i wyrzucił do kosza, o tu jest widzisz?” (Tu otwieram kosz na śmieci i pokazuje reklamówkę). Mąż wyglada nieciekawie. Jakiś taki jakby mu coś się coś działo. Cholera wie, może miał zły dzień? No nic, jeszcze muszę dokończyć. Pytał jak mi minął dzień, to mu mówię: „ to wszystko nic, pamiętasz ta pajęczynę i pająka co ci pokazywałam dziś rano w przedpokoju i prosiłam żebyś się tym zajął? Już nie musisz, wyobraź sobie ze ten pająk zwinął swoją pajęczynę w taka malutką kulkę, myśle sobie, będzie się wyprowadzał, aż mi się nawet trochę przykro zrobiło, ale nie, on miał inny plan. Życie mu zbrzydło, bo zaraz jak ta pajęczynę zwinął to tymi chudziutkimi nóżkami popędził do kuchni po serwetkę i się nią udusił. Biedactwo, jeszcze resztkami sił SAM sobie urządził pogrzeb w muszli klozetowej. Aż się popłakałam. No bo jak on tą wodę spuścił to już w ogóle nie wiem. A Tobie jak minął dzień kochanie?”
Awatar użytkownika
Andrzej1958
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 23 maja 2018 19:18
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 8 razy
Podziękowano: 28 razy

Post autor: Andrzej1958 »

Ty to masz dobrze.
Tylko jak nieżywy pająk spuścił wodę? Moja wyobraźnia nie sięga tak daleko.
No cóż, ja jestem ograniczony facet.
;)
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 26 maja 2018 11:42
Staż sanatoryjny: 3
Podziękował: 4 razy

Post autor: ANDY12345 »

I jak tu nie wierzyć w cuda :shock: ... tylko mnie się nie przytrafiają :oops: :lol:
Awatar użytkownika
VVENUS
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 17 mar 2016 19:56
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: VVENUS »

Poproszona o ujawnienie swoich sekretów urody, Audrey Hepburn napisała ten piękny tekst, który później odczytano na jej pogrzebie.

Aby mieć atrakcyjne usta, mów miłe słowa.
Aby wyglądać kochająco, szukaj dobrej strony w ludziach.
Aby wyglądać szczupło, dziel się jedzeniem z głodnymi.
Aby mieć piękne włosy, pozwól dziecku gładzić je palcami.
Aby mieć dobrą postawę, chodź wiedząc, że nigdy nie jesteś sam, ponieważ ci, którzy Cię kochają i kochali, towarzyszą ci.
Ludzie, bardziej niż przedmioty, wymagają naprawy, rozpieszczania, przebudzenia, poszukiwania i uratowania, wiec nigdy się nie poddawaj.
Pamiętaj, że jeśli kiedykolwiek będziesz potrzebować ręki, znajdziesz ją na końcu obu ramion. Kiedy się zestarzejesz, przekonasz się, że masz dwie ręce, jedną dla siebie, drugą dla innych.
Piękno kobiety nie leży w ubraniu, które nosi, na twarzy ani w sposobie układania włosów. Piękno kobiety jest widoczne w jej oczach, ponieważ są to otwarte drzwi do jej serca, źródło jej miłości.
Piękno kobiety nie leży w jej makijażu, ale prawdziwe piękno kobiety odzwierciedla się w jej duszy. To czułość daje miłość, którą wyraża pasja.
Piękno kobiety rośnie z wiekiem.
:serce:

- Audrey Hepburn
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Piękne to jest VVenus :serce:
RudaAndzia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 03 lis 2019 13:01

Post autor: RudaAndzia »

Znalazłam :shock: i brak autora :(
Miłość jest jak żmija - męczy, dusi, zabija.
ODPOWIEDZ