Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Jesień jakoś dziwnie odbiera ludziom chęci do wielu spraw. Tak jak gdyby wraz ze zmniejszeniem promieni słonecznych nasza witalność słabła do minimum.Zmieniamy się w misie przygotowujące się do snu zimowego...
Dzień dobry
Atinko dzięki za kawę
Czyżby spełniły słowa Dusi i niektórzy w sen zimowy zapadli
Słoneczko powoli wstaje ale tylko 4 stopnie na termometrze
Balbi...spróbuj kurację solą morską.W szpitalu wszyscy byli chorzu.Jak mnie już brało to poleciałam do sklepu po sól.do apteki po wielką strzykawkę.chlorochinaldin i aspirynę.Roztworem soli plukalam gardło i zatoki.Na noc aspiryna.W miedzyczasie chlorochinaldin.O dziwo katar stał się baaardzo delikatny po pierwszym już plukaniu .Płukałam 2 razy dziennie przez tydzień Teraz tylko takie pozostałości tylko .Spróbuj. ..warto.Sposób plukania jest w intarnecie.Przynosi to mega wielką ulgę.Warto opanować tę sztukę i stosować przy pierwszych już objawach.
Są do tego w medycynie chińskiej specjalne dzbanuszki.W aptece irygatory.Ja to robię strzykawką.Irygator mi się nie sprawdza.Za małe ciśnienie.