Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Byłam na spacerze brzegiem morza 2 godziny było bardzo przyjemnie wiatr w plecy gorzej w drodze powrotnej
Restauracje oblegane nie było miejsca aby zjeść obiad szkoda a wiec w domu do garów
Teraz kawka ktoś chętny ?
Dzień dobry
Dobrze mi się spało, ale pora wstawać i odwiedzić sąsiada - lekarza Kiedyś miałam propozycję, żeby przez płot zawołać jak coś potrzebuję, ale zaraz przypomniał mi się film Sami Swoi "podejdź do płota jak i ja podchodzę "
Kawę i herbatkę Wam zostawiam i zapraszam, częstujcie się
Atinko...może świat skończył się a my nic o tum nie wiemy?
U mnie też dziś ważny dzień. Sprawa życia i śmierci. Trzymajcie proszę kciuki i jak kto może proszę o modlitwę za pozytywny wynik biopsji .Większość wie kogo....