Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Małgorzatko,
to w takim razie będziesz mogła chyba już w marcu zacząć załatwiać sprawy związane z wypełnianiem wniosku, by mieć już na kwiecień i czas na złożenie.. więc tylko 4 miesiące zostały.. to już niedużo i niezapomnij...czas szybko leci .życzę wszystkiego dobrego i powodzenia....
Serdecznie pozdrawiam
Muzyczko
Oczywiście ze tak zrobię, mi nie zależy na wakacjach w lecie.....wolę spokojniejszy czas. ..zależy mi na dobrych zabiegach..
Od nowego roku zaczynam rehabilitację w miejscu zamieszkania...
Pozdrawiam
Witam,rozstrzygniecie powoli zmierza do finału.Dostałem odpowiedź od Dyrektora Departamentu NFZ.Przesłał zapytanie do Dyrektora NFZ w Krakowie,będzie wiadomo,czy każde województwo ma te same przepisy.pozdrawiam