Etna-Weneda Kołobrzeg

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Renata
Na forum od: 02 sty 2012 16:57

Etna-Weneda Kołobrzeg

Post autor: Renata »

jestem aktualnie w sanatorium na turnusie od 03 -26 stycznia 2012r.w Kołobrzegu w sanatorium Etna-Weneda. Jest bardzo dobrze. zabiegi na miejscu, tylko basen jest w sanatorium Bałtyk i trzeba kawałek iść. Ale sam pobyt jest ok. dziewczyny co robią zabiegi są miłe.Jedzenia jest dosyć i nawet dobre. Nie można narzekać.Naprawdę jest dobrze.Najładniejsze są pokoje 3 osobowe są przestronne, duże,bo 2 osobowe są bardzo małe, a w pokoju 1 osobowym jest nudno.Internet jest na pierwszym piętrze na antresoli ,są stoliki i fotele. Trzeba mieć swój laptop. Jest cisza spokój, można wypocząć. Ten kto narzeka to chyba nie przyjechał się leczyć tylko bawić, a żeby się bawić to trzeba iść np. do Bałtyku, bo tu jest na 11 piętrze mała kawiarenka i jak zrobili wieczorek zapoznawczy to weszło tylko ok. 25 osób. Ale ja jestem absolutnie zadowolona z podreperowanego zdrowia. pozdrawiam :D
Anka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 maja 2010 14:35

Re: Etna-Weneda Kołobrzeg

Post autor: Anka »

Witam,czy z NFZ można dostać jedynkę? :)
moczyk
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 27 sty 2011 21:58
Staż sanatoryjny: 0

Post autor: moczyk »

Weneda to ośrodek ZUS i jedyny taki w Kołobrzegu , ze skierowaniem z NFZ tam się nie poleczysz .
lolec1212
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 28 wrz 2011 17:55

Post autor: lolec1212 »

moczyk pisze:Weneda to ośrodek ZUS i jedyny taki w Kołobrzegu , ze skierowaniem z NFZ tam się nie poleczysz .
to wyjasnij co masz namysli ja bylem przed toba i bylo super na ipreze do Baltyku idz to wypoczniesz chyba ze dziadek nawet nie bedzie cie prosil
moczyk
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 27 sty 2011 21:58
Staż sanatoryjny: 0

Post autor: moczyk »

moczyk pisze:Weneda to ośrodek ZUS i jedyny taki w Kołobrzegu , ze skierowaniem z NFZ tam się nie poleczysz .
Tak , jak wyżej bez zmian . Kołobrzeg to największe uzdrowisko w Polsce , ze skierowaniem z ZUS można być tylko w Wenedzie , do pozostałych sanatoriów to skierowanie z NFZ jest potrzebne , albo "komercyjnie" można się leczyć . Nic trudnego do zrozumienia .
A jeśli chodzi o dancingi , to rzeczywiście najlepsze imprezy w Kołobrzegu to w "Bałtyku" są , a już na pewno najlepszy parkiet tam mają .
ODPOWIEDZ