Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Andrzej-WP pisze: 02 paź 2019 07:29
Dzien dobry.
Po 25 1/2 miesiącach oczekiwania w NFZ mazowieckim -mam dzisiaj numerek 15667 .
Wczoraj zeszło 388 numerków.
Prawdopodob nie wyjazd w lutym 2020 r.
Pozdrowienia
Witam. Dołączam sie z info. U mnie ( NFZ mazowiecki)dzisiaj numerek 9169 . Wniosek złożony do NFZ - 18.08.2017 r. Tj już prawie 27 miesiecy oczekiwania . Ostatnie 3 dni dośc dużo sopada dziennie. Po 370 numerków dziennie . Licze na wyjazd koniec- styczenia/luty 2020 ??
Pozdrowienia
Witam.
Dzisiaj ( NFZ mazowiecki )dokładnie po 27 miesiącach oczekiwania , na koniec dnia mam numer 4045.
Pozdrawiam serdecznie.
Może w lutym 20120 wyjadę?
Witam.
Dzisiaj ( NFZ mazowiecki )dokładnie po 27 miesiącach oczekiwania , na koniec dnia mam numer 8045.
Pozdrawiam serdecznie.
Może w lutym 2020 wyjadę?
P.S. Przepraszm w poprzednim wpisie mylnie zaniżyłem dzisiejszy numerek. Powinno być 8045
Witam.
W NFZ mazowieckim przez pierwsze dwa dni grudnia zleciało 1020 numerków. Duze przyspieszenie.
Dzis dzien konczę na numerku 4903. ( Wniosek skłądany do NFZ 18/08/2017 r)
Pozdrowienia
Też Mazowiecki NFZ. Wniosek złożony pod koniec grudnia 2017. Dzisiejszy numer na koniec dnia to 20364. Miało być 26 miesięcy, ale na pewno będzie więcej.
Witam kolejkowiczów........
W tym tygodniu NFZ mazowiecki bardzo intensywnie pracował. W ciągu tygodnia zeszło 2105 numerków tj średnio dziennie 421 skierowań.
Mam stare statystyki, które analizuję i stwierdzam ,że tak dużego przyspieszenia jeszcze nie odnotowalem.
Ja kończę tydzień z numerem 3819
Pozdrowienia
Jakbyśmy nie przeliczali, analizowali statystyki- to efekt jet taki,że wcześniej wyjadę do sanatorium.
A wolałbym miec lekkie dalsze opóżnienie,tak żeby powąchać w uzdrowisku -wiaterku wiosennego. A przy takim tempie spadków numerków ,zanosi sie nie odległy wyjazd zimowy..........
Dzien dobry.
Melduję się z numerem 2812 , z którym kończę obecny tydzień ( kardiologia) .
W tym tygodniu w NFZ mazowieckim spadło 1007 numerków, co daje w tym tygodniu średnio dziennie ok.200 numerków.
Dla statystyki - wniosek złożony do NFZ mazowieckiego w dniu 18.08.2017 , tak,że to już prawie 30 miesięcy, a końca oczekiwania nie widać.
Przewiduję ,że prawdopodobny wyjazd ( termin wyjazdu) nastąpi z początkiem lutego 2020 r.
Miałem wpisane czas oczekiwania -26 miesiecy.
Pozdrawiam kolejkowiczów.
Witam wszystkich Andrzej w tamtym tygodniu dostałem przydział do Nałęczowa byłem około 7000 w kolejce wczoraj dostałem pismo z NFZ turnus od 26 stycznia
Ciche Wąwozy czekają