Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Zbliża mi się turnus w Ciechocinku i pomyślałam ,że może doświadczeni z forum wiedzą jak jest z baletami w tym kurorcie.
Jak by nie było ten wieczorny zabieg jest dla bardzo ważny , jednak nie ukrywam iż nierzadko męczy mnie muzyka , którą grają na takich imprezach . Powiem wprost : nie przepadam za discopolo , do tańca wolę lata 80te .
Może ktoś wie ( nie będę musiała tracić czasu na szukanie ) gdzie nie grają disco polo... , chyba że w minimalnych ilościach
Witaj Kamila!
Każdy ma swoje ulubione miejsca i muzykę.W Ciechocinku jest tak dużo lokali gdzie grają,że sama będziesz musiała zadecydować co Ci odpowiada,Natomiast podam Ci gdzie ja się lubię najbardziej bawić to:Wiktoria/tutaj zmienia się zespół co drugi dzień a nawet czasami codziennie/Targon,Urocza,i Wojskowy.Jest też sławetna " Stodoła"czyli Bristol i dużo jeszcze innych miejsc,
Na pewno coś dla siebie wybierzesz.
Pozdrawiam i życzę miłego wypoczynku
Uzupełnię wpis Anki WIKTORIA znajduje się na terenie Kliniki Pod Tężniami, UROCZA przy ul. Widok 10 (w tej właśnie jest najwięcej muzy lat 80-90),
Pałac TARGON ul. Braci Raczyńskich 6. Całkiem nieźle grają w kawiarni 4 Pory Roku w 22 Szpitalu Wojskowym.
"Stodołę" koniecznie musisz odwiedzić Toż to kultowy już ciechociński lokal
Oj Dziewczyny , bardzo Wam dziękuję za te informacje
Wiadomo , że trzeba trochę "pobiegać " , aby sprawdzić gdzie bawimy się najlepiej , tym bardziej ,że jest az taki wybór. Zaraz zrobię spis i dołaczę do dokumentów sanatoryjnych . Dzięki Wam mam sprawę ułatwioną .
Pozdrawiam serdecznie