KOLOBRZEG Sanatorium VERANO

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
ewakacz
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 14 lis 2011 12:48

KOLOBRZEG Sanatorium VERANO

Post autor: ewakacz »

Bardzo proszę o opinie o tym sanatorium osoby przebywające w nim. Z góry dziękuję.
mariankoc
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 04 lis 2012 17:25

Re: KOLOBRZEG Sanatorium VERANO

Post autor: mariankoc »

Bardzo dobre sanatorium byłem w listop.2012 zabiegi wszystkie na miejscu
jedzonko niczego sobie , tance na miejscu więc ciesz się z wyboru
będziesz na pewno zadowolona--pozdrawiam
Awatar użytkownika
gorkaa
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 lip 2010 10:57
Oddział NFZ: Podkarpacki
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: gorkaa »

Na forum jest bardzo dużo informacji o Verano, wpisz w wyszukiwarkę a pojawią się informacje. ;)
Ja w tym miesiącu byłam na tańcach w Verano , było fajnie. Ewakacz życzę Ci miłego pobytu. Jestem pewna, że będziesz zadowolona bo to bardzo dobre sanatorium.
Zosia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 29 gru 2009 15:33
Oddział NFZ: Podlaski
Podziękował: 58 razy
Podziękowano: 53 razy

Post autor: Zosia »

Ewo czy jedziesz z nfz czy wybierasz się prywatnie ? Ja we wrześniu byłam tam prywatnie i za kasę którą zapłaciłam ... miałabym kilka zastrzeżeń. Oddzielam tak fundusz i pobyt prywatny gdyż z nfz nie mamy zbyt dużych możliwości przy przydzielaniu pokoi natomiast gdy płacimy za standart + i dostajemy łazienkę z popękaną umywalką ..... Po zgłoszeniu tego faktu zaproponowano mi drugi pokój z poplamioną wykładziną i starymi cuchnącymi wilgocią meblami (na oko ok)Pozostałam przy pierwszym mebelki mowe, wykładzina czyściutka Pani pokojowa wyrzuciła zardzewiały stojak z łazienki i jakoś było ale tu trochę i nie o to chodzi. Natomiast ludzie mieszkający obok z funduszu byli bardzo zadowoleni . Ok. 60% Szwedów, 20 Niemców (+/_) stanowili oni zgraną grupkę Polaków i fajnie się bawili.
Myślę, że trzeba trochę uważać na rachunki w kawiarni. Podczas tygodniowego pobytu byłam świadkiem kiedy Niemiec przyszedł do recepcji zdenerwowany z rachunkiem w ręku, że dopisano mu coś czego nie konsumował i niechcą reklamacji uwzględnić. Po raz drugi wychodząc wcześniej z kawiarni uregulowałam sama rachunek za siebie i koleżankę a kelnerka później skasowała ją po raz drugi .Niestety nie zatrzymałyśmy paragonów. Tak, że radzę uważać :) Tak czy inaczej myślę,że będziesz zadowolona bo zabiegi super, warunki mogą być a czasem mogą być super -jak się trafi a bawić można się codziennie....... Pozdrawiam :)
ODPOWIEDZ