Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witam osobiście miałem już dwa razy wykonaną krioablację na kręgosłup lędżwiowy i u Mnie się sprawdziło,chociaż neurochirurg uprzedzał,że to nowa metoda i szansa na poprawę jest 50% na 50% ,jednodniowy pobyt na oddziale szpitalnym i po zabiegu jeśli jest wszystko ok to po 3/4 godz.można udać się do domciu ,oczywiście z odpowiednimi zaleceniami jak postępować po tej kuracji!
okkasia1 pisze: 27 mar 2019 15:02
Witam Mam takie pytanie: czy ktoś miał wykonany zabieg termoablacji na kręgosłup lędźwiowy? Czy on pomógł? Pozdrawiam.
Myślę ,że chodzi o termolezję bo niektórzy mówią na to termoablacją ale fachowo na kręgosłup to jest zabieg termolezji. Jak byłem w poradni leczenia bólu to lekarz dał mi skierowanie na blokady i zabieg termolezji ale jeszcze się nie zapisałem bo ból jest znośny więc poczekam jak będzie gorzej.